Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

»нтервюта »нтервю с ’ю Ћори от сериала "ƒ-р ’аус"

»нтервю с ’ю Ћори от сериала ƒ-р ’аус
»нтервю с ’ю Ћори от сериала "ƒ-р ’аус"
Cinefish.bg

»нтервюта
»нтервю с ’ю Ћори от сериала "ƒ-р ’аус"

12.06.2009, 13:21  |   ¬ид€на: 3367  |   vesti.bg  |   »Ќ“≈–¬ё“ј

»нтервюто е предоставено от Ќова телевизи€ специално за ¬ести.бг
източник: http://www.vesti.bg/

- ’ю, изглежда характерът на д-р ’аус се е променил към по-добро в течение на сериала. ƒали не са измислили н€какво хапче, което ще му помогне да преодолее лошите си настроени€?

- —игурен съм, че се работи по този въпрос. »маше една реклама: нахранете мозъка ми. “ака че, ако това е възможно, тогава н€ма никакви ограничени€.


- ј бихте ли отишли на лекар, независимо колко добър диагностик е, бихте ли отишли при лекар като този, с толкова непри€тно поведение?

- јко животът ми виси на косъм, по-скоро бих отишъл при добър лекар, отколкото при любезен лекар, определено. Ќ€ма спор за това. ќсвен това, бих се уверил, че и любимите ми хора биха направили същото.

ћисл€, разбира се, че любезността е чудесно нещо, но ако става въпрос за човешки живот, бихте предпочели най-доброто. –азбира се, в един идеален св€т ние искаме и двете, но пък ако светът ни бе идеален, н€маше да си правим труда да правим тв предавани€.още по темата

- ƒоколко възприемате като пробив показването на такъв доктор, с неговата пристрастеност към обезбол€ващите, които приема.  олко важно беше за ¬ас като актьор да можете да участвате в подобна продукци€?

- »мам много малка рол€ в стратеги€та на нещата като ц€ло, на начина, по който се конструира ц€лостната истори€.

—ъс сигурност обаче беше страхотно предизвикателство да се опитам да изигра€ сценари€ и геро€ подобаващо, както и цели€ този проблем с хроничната болка и зависимостта или с пристрастеността към лекарствата, в зависимост от това как го разглеждате.

Ѕеше гол€мо предизвикателство, но мисл€, че сценари€т беше неверо€тен и изработен с гол€мо старание и вкус, с човечност и остроумие, и не см€там, че н€кой е възприел въпроса лековато - а за мен беше чест да съм част от него.- ƒали д-р ’аус не е антидот на всички онези майки, които казват на дъщерите си да се омъжат за доктор?


- —ъс сигурност той би могъл да прекрати този спор доста бързо. ћисл€, че майките вече ще се преориентират към адвокатската професи€.

- —м€таш ли, че екипа на сериала го превърна с времето в нещо като плюшено мече?

- Ѕлагодар€. Ќе мисл€, че има опасност това да се случи скоро. Ќе. ’ората, които прав€т шоуто, са вълнуващо подли и мисл€, че ще продължат да се наслаждават на подлостта му. “ака че, мисл€, поне засега сме в безопасност.

- ќбхваща ли ¬и пон€кога парано€ от всичките тези болести?

- ќсъзнавам, че във всичко, което правим, има риск. ћисл€, че в момента ми пука по-малко. ћожеш да отидеш в най-добрата болница в света и да те приеме най-умни€т и най-опитни€т лекар в света, после да излезеш от болницата и да те блъсне автобус.

јко мислиш за това през ц€лото време, никога н€ма да излезеш от дома си. “акъв е животът и тр€бва да го осъзнаваме, но не и да ставаме негови затворници.  акто дошло, така си и отишло. “акъв е животът.- √еро€т, когото играете, е пристрастен към "¬икодин". Ѕили ли сте н€кога изкушен от такива медикаменти, отпускани по лекарско предписание, за да можете да се превъплътите в геро€ си?


- ¬зех един викодин. ¬зех викодин един-единствен път, за да разбера какво е усещането - и то беше много при€тно.

- ѕривид€ха ли ¬и се бели мишчици?

- Ќе, не вид€х никакви бели мишки. ћисл€, че загубих половин милион мозъчни клетки, а аз дори н€мам толкова много - но го направих един път.

ƒа чукам на дърво, имам късмета да не съм изпитвал хронични болки през живота си и всеки ден благодар€ за това. Ќо пробвах един-единствен път.


ќще новини:
ѕочина актьорът –адко ƒишлиев
 ръвожадни зомбита нападат ћеката на киното
“анди Ќютън става сценарист
—мъртта по-близка отвс€кога на 3D! Oфициален трейлър на "Final Destination 4"
ќколосветско пътешествие за 2 часа
’оливудски режисьори ще екранизират еротичното фентъзи ''Heavy Metal''

ќще интервюта:
ѕетър “одоров, мениджър „ѕрограмаци€” в „—инеплекс”
Ќина Ѕлагоева, мениджър в „јлександра филмс”
ћарко ћарков, маркетинг мениджър на ѕрооптики Ѕългари€
√инка јндреева – директор „ иноразпространение” в „–адивижън”
Ћюдмила Ѕаровска "—ъни филмс"
ƒафи ѕетрова, маркетинг координатор във „‘орум ‘илм Ѕългари€”
—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното

1  оментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
behwolf Ќеутрално
1 25.11.2010, 08:40
ќценка: 0
0 гласа

браво,добро е интервюто

 
 

«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg