Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Филми »

Опасни шматки

Опасни шматки

Opasni shmatki 2024
Споделете:  
ЗА ФИЛМА ГАЛЕРИЯ ТРЕЙЛЪРИ АКТЬОРИТЕ И ЕКИПА НОВИНИ ОЩЕ ЗА ФИЛМА МНЕНИЯ
 

"ОПАСНИ ШМАТКИ" е филм, който е създаден да ви забавлява, да ви накара да се смеете и забравите за ежедневието си.

Главните герои (в ролите Ники Станоев и Стоян Цветков) са двама хаховци, най-добри приятели. И двамата са готини неудачници. Мързеливци, нехранимайковци, схемаджии. Затънали в безвремие и безпаричие.

В началото на филма единият губи работата си след нелепа случка. Вече и двамата са безработни. Двамата решават, че не искат да живеят повече в нищета. Искат да са богати. Надъхват се сами, че са умни и изобретателни. Каквито не са.

Решават да оберат мола. Още повече - решават да оберат всички магазини в мола. И то в разгара на най-оборотната седмица - Великденските намеления!

Нашите герои живеят в Люлин. От малки си мечтаят да са гангстери, но освен, че изглеждат нелепо, никога не са открадвали и дъвка от магазина.

Филмът ще ви поднесе всякакви абсурдни, нелепи и много забавни ситуации, които ще ви накарат да харесате нашите Опасни шматки.

Сюжет

Главните герои са двама хаховци, най-добри приятели. И двамата са готини неудачници. Мързеливци, нехранимайковци, схемаджии. Затънали в безвремие и безпаричие.

В началото на филма и двамата губят работата си след нелепи случки. Омръзнало им е да живеят в нищета. Искат да са богати. Надъхват се сами, че са умни и изобретателни. Каквито не са.
Решават да оберат мола. Мега Мол. Още повече - решават да оберат всички магазини в мола. И то в разгара на най-оборотната седмица - Великденските намеления!

Нашите герои живеят в Люлин. От малки си мечтаят да са гангстери, но освен, че изглеждат нелепо, никога не са открадвали и дъвка от магазина.

Започват подготовка за големия удар. Решават, че ще постигнат всичко с измама, театър и фалшиви самоличности. Решават предварително да се внедрят във всеки обект в мола с цел да се доберат до процеса по съхраняване на оборота, ключове за касите, пароли за компютри, кодове за сейфове и други фирмени тайни. Имат 1 месец до Големите Намаления.

В основната част от филма ще виждаме фалшивите самоличности на главните ни герои - те са нови служители в магазин за дрехи или продавачи на пуканки в киното. Те са експерти по сигурност, назначени от мола, за да подобрят процесите в бижутерския магазин. Или са сервитьорКИ в сладкарница. Крупиета в казино. Доставчици, аниматори в костюми, консултанти за дамско бельо или фитнес инструктори.

Десетки забавни ситуации, които водят към грандиозния финал. Един сантиментален, смислен и благороден хепи енд. Финал, достоен за две опасни, но добродушни шматки.


Коментари (0)
|
Коментирай »


Премиера в България: 19.04.2024
България / 2024 / 0 минути
Възрастова група: C - Не се препоръчва за деца под 12-годишна възраст
Сценарист: Николай Павлов
Режисьор: Николай Павлов
В ролите: Маргарита Хлебарова, Дарин Ангелов, Ивайло Захариев, Ивайло Драгиев, Кирил Ефремов, Силвия Петкова, Елени Декидис, Стоян Цветков, Ники Станоев, Венци Куцаров, Николай Дограмаджиев, Калина Иванова
Оператор: Иван Иванов
Разпространител:
Александра филмс / Infinity Films
Други заглавия:
Dangerous pieces,
Сайтове:
facebook.com/OpasniShmatki facebook.com/OpasniShmatki

РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА РЕЙТИНГ НА ФИЛМА
Критиците: Няма рецензии.
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
39
Гласувай:
МНЕНИЯ


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


Опасни шматки (2024)

Opasni shmatki
 
 

Трейлъри

 

Венсан трябва да умре,Vincent Must Die - Венсан трябва да умре Жокера: Лудост за двама,JOKER: FOLIE A DEUX - Жокера: Лудост за двама Гладиатор II,Gladiator II - Гладиатор II
Пазителя на дракони,Dragonkeeper - Пазителя на дракони Дедпул и Върколака,Deadpool & Wolverine - Дедпул и Върколака Бийтълджус Бийтълджус,Beetlejuice 2 - Бийтълджус Бийтълджус
Капитан Америка: Нов свят,Captain America: Brave New World - Капитан Америка: Нов свят Гладиатор II,Gladiator II - Гладиатор II Грейси и Педро: Пухкаво приключение,Grace and Pedro: Not so awesome adventure - Грейси и Педро: Пухкаво приключение

  1. 4.
    Гарванът,The Crow - ГарванътГарванът Отмъщение
  2. 5.
    Пазителя на дракони,Dragonkeeper - Пазителя на дракониПазителя на дракони В древни времена
  3. 6.
    Пазителя на дракони,Dragonkeeper - Пазителя на дракониПазителя на дракони Този август откриваме силата 
Cinefish.bg Cinefish.bg