Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

Филмите с истински секс сцени
Филмите с истински секс сцени
Cinefish.bg

Филмите с истински секс сцени

21.07.2017, 10:20  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Факт е, че хората правят секс. Именно защото сексът е естествен човешки опит, някои кинорежисьори без каквито и да е свенливости, колебания и форма на цензура го включват във филмите си. Според тях, реализмът е творчески инструмент, затова се сдобиват с актьори, които са готови на живо, пред камера, без притеснения да осъществят полов акт. Ето някои такива филми, които са използвали тази „техника“ за въздействие пред публика…

КалигулаФилмът е от 1979 г. и много изследователи все още се чудят дали да го квалифицират като игрален или като порно филм. В него има доста известни актьори, дори легендарни като- Питър О‘Тул и Хелън Мирън. Факт е, че бруталните содомистични сцени са добавени в постпродукцията от продуцентите, за да направят филмът скандален.

ShortbusТози филм е нещо като комедия от 2006 г. и освен с експресивните си секс сцени, е известен с това, че хич не е лош. Това е едно странно екзистенциално пътуване на жена от Бруклин в търсене на дълго жадуван оргазъм. Изпълнителката в главната роля не е професионалистка и заради филма почти е уволнена от работата си като радио водещ.

9 SongsВ този филм има много несимулирани секс сцени, както и доста хипстърски послания, преди още това течение да се превърна в мода. Историята е доста „сложна“ и е следната. Млада влюбена двойка посещава различни концерти на хипстърски банди. Те правят много, ама много секс, който си е съвсем реално показан на екрана.

The Brown BunnyСпомняте ли си, когато 'The Brown Bunny' излезе по екраните през 2003 г и всички започнаха да говорят за онази прословута сцената на орален секс между  Винсънт Гало и Клои Севини? Тя разби всички съществуващи дотогава стереотипи за това до колко далеч може да стигнат секс сцените в игралните филми.

ИдиотитеНормално е доста от филмите на провокативния датски режисьор да попаднат в този импровизиран списък. Този филм от 1998 г. е , така да се каже, драмедия. Лентата разказва за група приятели, които изразяват себе си, освобождавайки нагона си. Повечето от секс сцените са симулирани, но една от тях е с реален секс, изпълнен от актьори от порно индустрията.

CruisingТова е трилър от 1980 г. на Уилям Фридкин, с Ал Пачино в главната роля. Той е ченге, което работи  под прикритие, опитвайки се да открие сериен убиец на гей мъже. В първоначалната версия на филма има много реалистични гей секс сцени, които впоследствие са цензурирани, заради твърде натуралистичното им естество.  

ИнтимностТова е британски филм от 2001 г. за мъж, който се влюбва в жена, с която имат само сексуална връзка. Но по-късно разбира, че тя е омъжена и няма намерение да напуска мъжа си. Сексът между двамата е абсолютно истински, което се случва рядко за широко разпространяван филм, който печели Златна мечка за най-добър филм в Берлин.

Lie with MeТова пък е малък и независим филм от 2005 г. за любовната афера между мъж и жена, в който се изявяват не толкова неизвестни актьори – Ерик Белфор (познат от „Два метра под земята“ и „24“) и Лорън Лий Смит (добила популярност с участието си в „От местопрестъплението“). В лентата има много реален секс между актьорите, но нито публиката, нито критиката го харесват.

АнтихристОтново Ларс фон Триер. Актьорите са Уилям Дефо и Шарлот Гейнсбург. Сведенията сочат, че в многото секс сцени са използвани дубльори, но в никакъв случай показаният на екрана секс не е симулиран. А като цяло тези сцени на места са просто негледаеми.

Don't Look NowСтрахотен филм подарък от далечната 1973 г., в който можете да видите съвсем натурална и интензивна секс сцена между легендите Джули Кристи и Доналд Съдърланд. Сексът е скандален в „почти“ несимулирана сцена, в която мъжът задоволява жената орално. Никой всъщност не знае доколко този момент на експлицитност във филма е реален или не. Така или иначе, филмът ни убеждава, че интимността е истинска и ни въздейства с реализма си.

ДАС

Cinefish.bg ПОСЛЕДНИ НОВИНИ  
Ан Хатауей в обещаващ фантастичен трилър
АРТИСТ
21.07.2017, 09:34  |   синефиш.бг
Избраха кой ще се превъплъти в Елтън Джон
АРТИСТ
21.07.2017, 09:32  |   синефиш.бг
Дейвид Сандбърг ще режисира „Шазам!”
ФИЛМ
21.07.2017, 09:30  |   синефиш.бг
Вече готвят продължение на „То”
ФИЛМ
21.07.2017, 09:24  |   синефиш.бг
След Валериан Дейн Дехаан ще бъде Били Хлапето
ФИЛМ
21.07.2017, 09:10  |   синефиш.бг
„Тройна граница” без Афлек, Тейтъм и Харди
ФИЛМ
20.07.2017, 09:19  |   синефиш.бг
Содърбърг ще снима новия си филм с телефон
ФИЛМ
20.07.2017, 09:17  |   синефиш.бг
Том Холанд и Джон Уотс отново работят заедно по „Спайдърмен”
ФИЛМ
20.07.2017, 09:15  |   синефиш.бг
Cinefish.bg

 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg