Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джулиан Мур с почетна награда в Карлови Вари

Джулиан Мур с почетна награда в Карлови Вари
Джулиан Мур с почетна награда в Карлови Вари
Cinefish.bg

Артисти
Джулиан Мур с почетна награда в Карлови Вари

12.06.2019, 09:02  |   Видяна: 413  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Предстоящият кинофестивал в Карлови Вари ще почете за своя принос към седмото изкуство Джулиан Мур. Тя ще получи наградата „Кристален глобус“ на бляскава церемония.

Джулиан Мур с награда на Карлови Вари

На нея ще бъде показан и най-новият филм с участието на носителката на „Оскар“, американският римейк на датската драма „След сватбата“. Режисьорът на филма и съпруг на Мур Барт Фройндлих също ще бъде гост на фестивала, както и актьора Били Кръдъп, който участва в новия филм.

Патриша Кларксън също ще получи почетната награда на фестивала на церемонията по закриването. Номинираната за „Оскар“ актриса ще представи и най-новия филм с нейно участие „Learning To Drive“.

Патриша Кларксън с награда от Карлови Вари

Сред специалните гости на феста ще е и Кейси Афлек. По-малкият брат на Бен Афлек ще представи своя най-нов филм „Light Of My Life“, който е дебютът му като режисьор и на който е още сценарист, продуцент и изпълнител на главната роля.

54-тото издание на фестивала в Карлови Вари ще се проведе от 28 юни до 6 юли. На церемонията по закриването ще се прожектира комедията с Ема Томпсън и Минди КалингLate Night“.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg