Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Ванеса Кирби в интергалактическа драма

Ванеса Кирби в интергалактическа драма
Ванеса Кирби в интергалактическа драма
Cinefish.bg

Артисти
Ванеса Кирби в интергалактическа драма

26.03.2019, 09:36  |   Видяна: 554  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Тя е една от най-коментираните актриси през последната година. Звездата на Ванеса Кирби изгря със сериала „Короната“, като за участието си в ролята на принцеса Маргарет тя получи награда БАФТА. Сега й предстои да се снима във фантастиката „SratDream“, чийто режисьор ще бъде създателят на „Съпругата“ Бьорн Рунге.

Историята е за космически кораб, построен прибързано, за да транспортира стотици хиляди криогенно замразени хора от западащата планета, наречена Земя. Когато бордовият компютър се поврежда, програмистът Андреа (Кирби) създава изкуствен интелект, който нарича Стивън, за да разреши проблема. Самият Стивън обаче създава друг проблем, след като се привързва дълбоко към своята създателка. А това може да компроментира цялата мисия и бъдещето на човечеството.

За главната роля в тази интергалактическа драма имах нужда от невероятно чувствителна и деликатна актриса, която да поддържа баланса в този образ. Намерих тази актриса в лицето на Ванеса Кирби. За мен е невероятна чест да работим заедно в този филм“, сподели Рунге.

vanessa kirby in mission: impossible - fallout

През миналата година Кирби бе сред партньорките на Том Круз в „Мисията невъзможна: Разпад и участието й предивика невероятен фурор. Веднага след това тя бе избрана за партньорка на Дуейн Джонсън и Джейсън Стейтъм в „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“. Предстои ни да я видим и в драмата „The World to Come“.

Рунге показа, че работи прекрасно с добри актриси.
Именно за участието си в предишния му филм „Съпругата“ Глен Клоуз бе отрупана с всевъзможни награди, единствено не успя да спечели „Оскар“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg