Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи снимки на Брадли Купър и Райън Гослинг от криминалния филм “The Place Beyond the Pines”

Първи снимки на Брадли Купър и Райън Гослинг от криминалния филм “The Place Beyond the Pines”
В интернет бяха разпространени първите официални снимки от дълго подготвяния криминален трилър “The Place Beyond the Pines”.
Cinefish.bg

Филми
Първи снимки на Брадли Купър и Райън Гослинг от криминалния филм “The Place Beyond the Pines”

31.10.2011, 10:24  |   Видяна: 3172  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

В интернет бяха разпространени първите официални снимки от дълго подготвяния криминален трилър “The Place Beyond the Pines”. На двата публикувани кадъра могат да бъдат видени актьорите Брадли Купър и Райън Гослинг, които се превъплъщават в ролите на мъже, намиращи се на двете противоположни страни на закона.

Гослинг е в ролята на мотоциклетния каскадьор Люк, който е принуден да извърши няколко банкови обири за да може да издържа новородения си син, а Купър поема ролята на твърдоглавия и отдаден на професията си полицай Ейвъри Крос, чиято основна цел е да залови и прати зад решетките Люк и неговата банда.

В интернет бяха разпространени първите официални снимки от дълго подготвяния криминален трилър “The Place Beyond the Pines”. Брадли Купър

The Place Beyond the Pines” бе подготвян в продължение на близо четири години, но едва преди няколко месеца режисьора Дерек Кианфранс получи зелена светлина за снимки. За Кианфранс и Райън Гослинг, лентата отбелязва второ общо сътрудничество, след миналогодишния независим хит “Синя валентинка”, за който Гослинг получи номинация за награда “Златен глобус”.

Дерек Кианфранс: “Райън е може би най-талантливия млад актьор в момента. Казвам го не само като режисьор, който е работил с него, но и като зрител, който е изгледал повечето му филми. Таланта му е неизмерим и знам, че с изпълнението си в “The Place Beyond the Pines” той отново ще изненада хората, които следят кариерата му. Не само визията на героя му е по-различна, но и начина по който той подходи към тази роля е доста необичаен. Райън е актьор, който обича да поема рискове с персонажите които играе, и аз оценявам това. Хубаво е когато работиш с някого, който не е на снимачната площадка само заради тлъстия чек.”

В интернет бяха разпространени първите официални снимки от дълго подготвяния криминален трилър “The Place Beyond the Pines”. Райън Гослинг

Партньори на Райън Гослинг и Брадли Купър са актьорите Рей Лиота, Ева Мендес, Роуз Бирн и Брус Гринууд.

Малко след като бе даден старта на снимките, продуцента Сидни Кимъл (“Адвокатът с Линкълна”) заяви, че снимачния период ще бъде удължен с близо две седмици, което според непотвърдена информация се дължи на направени в последния момент значителни промени в сценария. Удължаването на снимките няма да окаже влияние на премиерата на криминалната продукция, която е насрочена за края на следващото лято.

Сценарият на “The Place Beyond the Pines” е дело на режисьора Дерек Кианфранс и Бенджамин Кочио (“Безопасен ум”), а Сидни Кимъл продуцира заедно с Райън Гослинг, Линет Хауъл (“Смахнатият професор”) и Александър Орловски (“Самоличност”). Снимките на филма протичат в момента, а бюджета се равнява на 28 милиона долара.

“The Place Beyond the Pines” ще тръгне по кината в края на месец август, следващата година.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg