Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

»нтервюта »нтервю с “ом √удман Ц ’ил за сезон 2 на сериала Д’ќ–јУ

»нтервю с “ом √удман Ц ’ил  за сезон 2 на сериала Д’ќ–јУ
»нтервю с “ом √удман Ц ’ил за сезон 2 на сериала Д’ќ–јУ
Cinefish.bg

»нтервюта
»нтервю с “ом √удман Ц ’ил за сезон 2 на сериала Д’ќ–јУ

06.02.2017, 13:00  |   ¬ид€на: 965  |   Press Release  |   »Ќ“≈–¬ё“ј
¬ какво положение ще заварим ƒжо и Ћора в сезон 2 на „’ора“ две?

“е все още се мъчат да оправ€т брака си. “е са решили да смен€т тотално местожителството си и да се премест€т , за да загърб€т спомена за авантюрата на ƒжо. »де€та е добра и от гледна точка на безопасността, след като полици€та и Ћео [ олин ћорган] и бандата нахлуват на старото м€сто. “ова е опит да накарат раните да зараснат.

» те се обръщат към брачен консултант, който се оказва интересна личност?!

ƒа, ƒжози Ћоурънс изпълн€ва рол€та на брачни€ консултант – синтът Ѕарбара. —рещите с не€ са много по-проникновени, отколкото сеансите с човешко същество, тъй като ƒжо не иска да бъде осъждан. “ова дава възможност на ƒжо и Ћора [ атрин ѕаркинсон] да установ€т връзка помежду си, вместо с човешко същество. » съвсем неочаквано, това се оказва при€тно за т€х.

ѕо-щастливи ли са те сега, когато ћайа си е отишла?

ƒжо е, той е решен да поддържа процеса. “ой иска семейството да прави неща за себе си и да общуват като човешки същества. “ова е, което той иска от живота сега.

ѕо какъв друг начин е еволюирал ƒжо?

ƒжо се е опарил от пионерски€ си опит – той е много въодушевен от техниката, но когато разбира, че т€ не се свежда само до прехвалената си страна, той отива в другата крайност. ќпитът му с ћайа [ƒжема „ан] го убеждава допълнително, че техниката не отговар€ на очаквани€та му. “ой иска да има модерен тостер, но получава много повече, без да е подготвен да се справи с него. —ега той е изпаднал в другата крайност. “ой е загрижен за благополучието на семейството и брака си, стараейки се да държи технологи€та на синтовете колкото може по-далеко от дома си.

 акво се случва с децата на ’окинс?

ћати [Ћуки  арлес] вече е в университета и е независима. “ова е още една причина за преместването на дома – по-малка ипотека и по-далеко, но там, където ще има достатъчно гол€ма спалн€, за да може ћати да отс€да у дома си. “ова е начин да € задържат в семейното гнездо, но т€ вече сама се разпорежда със себе си, вършейки нещата по свой начин, което ƒжо приема доста трудно. “оби [“ео —тивънсън] прежив€ва н€кои сериозни болки на растежа и прави първите си стъпки в личните си взаимоотношени€, докато —офи [ѕикси ƒейвид] прежив€ва тежко отсъствието на ћайа.

 ато баща, разбирате ли тези промен€щи се взаимоотношени€ между родители и деца?

 атегорично да. » двете ми деца са в университета и е доста странно, когато бащиното мнение вече не е толкова значимо, колкото мнението на техните връстници, съквартиранти и т.н. “ъй като за семейство ’окинс светът изглежда малко по-странен и плашещ, отколкото са си мислели, те биха искали да задържат ћати колкото може по-дълго.

ѕоддържа ли семейство ’окинс връзка с н€кой от синтовете от сезон 1 на сериала?

ƒа, по-специално един от синтовете се връща в живота им и би могло да се каже, че присъствието му е доста неудобно. ƒжо не желае връщането на никой от т€х, затова се старае да държи децата си настрана, докато отново постави живота си на релси.

—емейство ’окинс са въвлечени отново в по-широката тема по едни много логичен начин…

ƒа, и работното м€сто на ƒжо също става част от това. “ой се връща на работа във фабриката, където синтовете изпълн€ват гол€ма част от задачите и той е единствени€т останал човек на етажа. ƒжо отново е превърнал дома си в сво€ крепост и се опитва да се задържи в него колкото може повече, докато инстинктът на Ћора € подтиква към външни из€ви, т€ се мъчи да осмисли света чрез участието си в него. “ова става причина за допълнителното им отдалечаване в най-неподход€щи€ момент.

—викнахте ли вече да си партнирате със синтовете?

јми, чувствам се нормално, което е малко обезпоко€ващо. Ќо, тъй като в днешно време вече е напълно нормално да се разхождаш посто€нно с телефон в ръката, е доста лесно да свикнеш с новите технологии. —луча€т със сцените във фабриката на ƒжо е именно такъв: в сериал едно аз сто€х там и се чудех на присъствието на поддържащите актьори, които б€ха свършили ц€лата тази неверо€тна работа – да успе€т да вл€зат в рол€та на синтове, докато тази година това дори не ми направи впечатление.

—м€тате ли, че рол€та на семейство ’окинс е основа на драмата?

ƒа. [—ъздателите на сериала] ƒжон Ѕракли и —ам ¬инсънт обичат да казват, че ние можем да говорим за изкуствени€ интелект изобщо, ако го покажем в контекста на семейни€ живот – това е единствени€т начин да накараш хората да се заинтересуват от иде€та. Ќе става въпрос за това, че семейство ’окинс са представители на обикновените хора във филма, те са ключът към разбирането на останалата част от него. ƒжон и —ам б€ха решени да покажат вли€нието на тази технологи€ върху всекидневни€ живот. “ова, през което минава —офи през тази година, е много тревожно. Ќейното отъждеств€ване със синтовете се отраз€ва на поведението и психологи€та й, на способността й да се идентифицира като човешко същество. ƒжо се опитва да възпре тези тревожни промени в нейната личност, които се усложн€ват от връзката на “оби с момиче от училището с подобен проблем, докато ћати е толкова погълната от него, че той се е превърнал в част от нейната същност. ¬иждате постепенното развитие на семейството и как то е принудено да се приспособи към това общество. “ова е важно: прогресът си е прогрес и не може да бъде отменен, те тр€бва да настро€т живота си към това ново общество.

Ќе завиждахте ли на другите, които се снимаха в Ѕерлин в този сериал, докато вие си останахте в предгради€та?

Ќеверо€тно им завиждах. јз съм заключен у дома през ц€лото време, докато всички останали сноват насам-натам в компани€та на достижени€ на науката. Ќ€кои от т€х стигнаха поне до ћаргейт, докато за мен най-далечното м€сто беше —ейнт ќлбънс.
—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg
 лючови думи: бързи и €росни 5  |  песента игра  |  снимки на shake it up  |  немски сериал ласко  |  алесандро прециози filmografia  |  ивелин найденов  |  хрониките на нарни€ 2  |  властелинът на мрака  |  скот каан  |  престъплението на хенри  |  маската на зоро  |  мими роджърс  |  роман от джон гришам  |  синан тузджу  |  най добрите анимации  |  игри за черен спайдърмен  |  антъни хопкинс  |  балада за нара€ма  |  игри на рапунцел и разбойника  |  депреси€