Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Джон Сина в „Отряд самоубийци 2“

Джон Сина в „Отряд самоубийци 2“
Джон Сина в „Отряд самоубийци 2“
Cinefish.bg

Филми
Джон Сина в „Отряд самоубийци 2“

18.04.2019, 01:18  |   Видяна: 663  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Дейв Баутиста не е единствената бивша кеч звезда, която можем да видим в дългоочакваното продължение на „Отряд самоубийци“. Джон Сина също преговаря за роля в бъдещия хит на Джеймс Гън.

Той ще има шанса да се присъедини към Марго Роби и Идрис Елба, които ще са сред звездите в продължението. Роби ще се завърне към коронната си роля на Харли Куин, заедно с Джей Кортни, който отново ще видим като капитан Бумеранг. Елба ще играе нов герой, който няма да е Дедшот, както бе обявено първоначално. Все още не знаем нищо за този герой, както и за героя за Сина.

кеч звезди се присъединяват към екипа на марго роби в отряд самоубиици

Джеймс Гън е автор на сценария и ще режисира продължението, чийто снимки трябва да стартират тази есен. Премиерната дата е обявена за 6 август 2021 г.

Тя ще е точно пет години след премиерата на оригиналния филм, сред звездите в който бяха още Уил Смит и Джаред Лето. Той спечели над 746 милиона долара и беше логично да се сдобие с продължение. След продължително издирване на подходящ режисьор, „Уорнър“ в крайна сметка избраха Гън.

За Сина това ще бъде първа изява в комикс хит. Сред последните му успешни роли бяха тези в комедията „Секс на куково лято“ и предисторията от поредицата за трансформърсите „Бъмбълби“. Той ще замести Дуейн Джонсън в трилъра „The Janson Directive“, а освен това ще го видим в комедията „Playing With Fire“.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg