Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало » Артисти »

Джон Сина - Артист

Артист - Джон Сина, John Cena

Гласувай за актьора:
Потребители:
Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг Рейтинг
6
Гласувай:
Среден резултат: 83/100

Джон Сина - Артист

John Cena
ЗА АКТЬОРА ГАЛЕРИЯ ФИЛМОГРАФИЯ МНЕНИЕ
07.04.2021  |   синефиш.бгДжон Сина съзнателно или не, започва да се готви за звездна кариера още от ранна възраст. И когато през юни 2002 дебютира на ринга на Световната Федерация по Кеч, това е като сбъдната мечта.

Високият 183 см и тежащ 89 кг Сина посещава колеж в Спрингфийлд, Масачузетс, където получава диплома по приложна физиология. Той играе като нападател в отбора на колежа по американски футбол. След дипломирането си Сина се мести във Венис, Калифорния „само заради хубавото време” и започва да си изкарва прехраната като пренася оборудване за фитнес зали. Един от колегите му тренира в академия за кеч и скоро Сина също е запален по този спорт. Той продължава да работи по 75-80 часа на седмица, като едновременно тренира на ринга през свободното си време. Усиленият труд скоро му се отплаща – Сина е привлечен в школата за развитие на таланти към Световната Федерация по Кеч в Охайо. Днес Джон вече е една от най-ярките звезди на този популярен силов спорт.

През 2005 Сина доказва, че не е просто планина от мускули, а има и други скрити заложби – издава първият си хип-хоп албум „You Can’t See Me”, който достига до 15 място в престижната класация на Билборд.

Екранният дебют на Сина е през 2006 в „Пехотинецът”. Той играе ролята на бивш военен, който е принуден да се осланя на наученото в армията, за да спаси жена си от банда престъпници.


Споделете:
ПОСЛЕДНИ МАТЕРИАЛИ ЗА АРТИСТА  
 
Избери Aртисти  
Всички артисти (А-Я)   Всички артисти (А-Я)
А   Б   В   Г   Д   Е   Ж   З   И   Й   К   Л   М   Н   О   П   Р   С   Т   У   Ф   Х   Ц   Ч   Ш   Щ   Ь   Ю   Я
Всички артисти (А-Z)
A   B   C   D   E   F   G   H   I   J   K   L   M   N   O   P   Q   R   S   T   U   V   W   X   Y   Z
Артисти с най-висок рейтинг  
Август
Последно добавени артисти  
 
Cinefish.bg Cinefish.bg