Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Чиуетел Еджиофор създава проблеми на Марк Уолбърг

Чиуетел Еджиофор създава проблеми на Марк Уолбърг
Чиуетел Еджиофор създава проблеми на Марк Уолбърг
Cinefish.bg

Филми
Чиуетел Еджиофор създава проблеми на Марк Уолбърг

12.09.2019, 09:21  |   Видяна: 657  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Вече е ясно кой ще бъде злодея в новия фантастичен екшън на Антоан ФукуаInfinite“ по романа на Д. Ерик Майнкрац „The Reincarnationist Papers“. Чиуетел Еджиофор ще изпълнява тази роля във филма, в който ще участват още Марк Уолбърг, Дилън О‘Брайън и Софи Куксън.

Чиуетел Еджиофор в нова фантастика

Лоренцо ди Бонавентура (поредицата „Трансформърс“, „Мега звяр“) ще е продуцент на проекта, заедно с Марк Варадиан и Джон Заозирни. Снимките трябва да започнат в края на месеца в Лондон.

Сюжетът на бъдещия хит разказва за група почти безсмъртни мъже и жени, които се прераждат през вековете и са известни като „вечните“. Уолбърг е в ролята на Евън Майкълс, който страда от шизофрения и е преследван от спомените от два от предишните си животи. Тези спомени ще му помогнат в битката срещу злодея, изигран от Еджиофор. Неговият герой е член на вечните, който е намерил начин да спре процеса на прераждане и планира да се възползва от това за себе си.

Чиуетел Еджиофор в Марсианецът

Сценарият на „Infinite“ е дело на Иън Шор. Първоначално за изпълнител на главната роля бе обявен Крис Евънс, но той се отказа от нея с оправданието, че е прекалено зает. Така Уолбърг се превърна в негов заместник.

Чухме наскоро гласа на номинирания за „Оскар“ Еджиофор като друг култов злодей – Скар в игралната версия на „Цар Лъв“. Предстои да го видим следващия месец в дългоочакваното продължение „Господарка на злото 2“, заедно с Анджелина Джоли.

Чиуетел Еджиофор в Господарката на злото 2
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg