Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Уил Смит се отказа от „Отряд самоубийци 2“

Уил Смит се отказа от „Отряд самоубийци 2“
Cinefish.bg

Артисти
Уил Смит се отказа от „Отряд самоубийци 2“

01.03.2019, 02:14  |   Видяна: 770  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
След смяната на режисьорския стол, явно предстоят промени и в актьорския състав на дългоочакваното продължение на „Отряд самоубийци“. Уил Смит няма да се завърне към ролята на Флойд Лоутън, по-известен като майстора стрелец Дедшот.

Оправданието му е, че няма да има възможност да участва, заради претоварения си график. Режисьорът Джеймс Гън, който след раздялата си с „Дисни“ и „Марвел“ бе поканен да подготви това продължение, планира снимките да започнат през септември. Не знаем точно с какво е ангажиран Смит тогава, но можем само да съжаляваме за отказа му. Все пак неговия герой и Харли Куин бяха най-впечатляващи в „Отряд самоубийци“, превърнал се в един от големите хитове по комиксите на DC с приходи 746 милиона долара.

Уил Смит се отказа от „Отряд самоубийци 2“

За момента знаем единствено, че Марго Роби отново ще се завърне към своята култова роля. Преди това ще я видим като Харли Куин и в „Хищни птици (И фантастичната еманципация на Харли Куин)“, чиято премиера е предвидена за 7 февруари 2020 г. След него към кино вселената на DC ще се прибавят „Жената чудо 1984“, нов филм за Батман през 2021 г. и „Аквамен 2“ през 2022 г.

Големи са очакванията към филма на Гън, който все пак не е снимал нищо през последните две години, след „Пазители на галактиката 2“. Той е автор на сценария и очакваме скоро да научим кои ще са новите попълнения в прочутия отряд.

Смит пък има в кариерата си много касови хитове, но всъщност последният му успешен филм беше „Отряд самоубийци“. Предстои ни да го видим в игралната версия на „Аладин“, както и в новия трилър на Анг Лий „Gemini Man“.

Уил Смит се отказа от „Отряд самоубийци 2“

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg