Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Силвестър Сталоун: Винаги съм мечтал да видя "Роки" като мюзикъл

Силвестър Сталоун: Винаги съм мечтал да видя Роки като мюзикъл
Не кой друг, а самият Силвестър Сталоун, прочул се с ролята си на боксьора Роки Балбоа, продуцира предстоящата лента.
Cinefish.bg

Артисти
Силвестър Сталоун: Винаги съм мечтал да видя "Роки" като мюзикъл

22.11.2011, 15:12  |   Видяна: 5164  |   actualno.com  |   АРТИСТ

Световната премиера на мюзикъл, вдъхновен от филма "Роки", ще се състои в Хамбург през ноември 2012 г., съобщи Франс прес.

Световната премиера на мюзикъл, вдъхновен от филма "Роки", ще се състои в Хамбург през ноември 2012 г., Не кой друг, а самият Силвестър Сталоун, прочул се с ролята си на боксьора Роки Балбоа, продуцира предстоящата лента. Той разказва, че винаги си е мечтал да види "Роки" претворен в мюзикъл.

За разлика от филма, раздаващ щедро боксьорски юмруци, мюзикълът ще обърне по-голямо внимание на взаимоотношенията между Роки и сестрата на най-добрия му приятел Ейдриан.

"Всъщност историята за Роки е любовна история, защото той никога нямаше да стигне до последния рунд без Ейдриан", поясни Сталоун.

Сценарият е на Тони Мийхан, който е отличен с награди "Тони" за мюзикълите "Ани", "Продуцентите" и "Лак за коса". Световните шампиони по бокс от Украйна - братята Владимир и Виталий Кличко, се присъединиха към проекта също. Освен съпродуценти на Сталоун, те ще помогнат при хореографията на боксьорските сцени.

"Роки" (1976) е първият от поредицата от 6 филма с участието на Сталоун, описващ историята на боксьор аматьор, който един ден се изправя срещу носителя на световната титла по бокс Аполо Крийд. "Роки" с бюджет 1,1 милиона долара донесе над 225 милиона долара приходи и бе отличен с 3 награди "Оскар", включително за най-добър филм.

Според Сталоун мюзикълът ще е толкова успешен, колкото и излезлият тази година документален филм "Кличко" за двамата братя в тежка категория.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg