Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Сет Роугън и Майкъл Кийтън се вихрят в джунглата

Сет Роугън и Майкъл Кийтън се вихрят в джунглата
Cinefish.bg

Филми
Сет Роугън и Майкъл Кийтън се вихрят в джунглата

08.02.2019, 10:34  |   Видяна: 609  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Не, те няма да са поредните звезди, които ще участват в продължението на „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“. Сет Роугън и Майкъл Кийтън ще си партнират в новата комедия „King of the Jungle“ на STXfilms, вдъхновена от истински случай.

Създателите на скандалната комедия „Обичам те, Филип МорисГлен Фикара и Джон Рекуа ще бъдат режисьори, а сценарият е дело на известното дуо Скот Александър и Лари Карашевски („Народът срещу Лари Флинт“, „Човек на луната“).

Сет Роугън и Майкъл Кийтън се вихрят в джунглата

Историята е вдъхновена от статия на Джошуа Дейвис, публикувана в списание Wired. Главен герой в нея е мошеникът Джон МакАфий (Кийтън), който е гений на технологиите и създател на антивирусен софтуер, носещ неговото име. За изненада на всички, той напуска цивилизацията и се преселва в джунглата в Белиз.

МакАфий се превръща в своеобразен двойник на полковник Курц, героят на Марлон Брандо в „Апокалипсис сега“. Той си изгражда свой собствен лагер, в който оръжията, секса и лудостта са в изобилие. Именно тук пристига журналистът Ари Фурман (Роугън), който има уговорка да го интервюира. Той обаче ще се окаже въвлечен в засилващата се параноя на МакАфий, който губи представа за реалността и се оказва замесен в убийство.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg