Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Робърт Патинсън ще получи 5 милиона долара за своя Батман

Робърт Патинсън ще получи 5 милиона долара за своя Батман
Робърт Патинсън ще получи 5 милиона долара за своя Батман
Cinefish.bg

Артисти
Робърт Патинсън ще получи 5 милиона долара за своя Батман

26.09.2019, 08:41  |   Видяна: 1028  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Хонорарите на звездите са една от най-обсъжданите теми в Холивуд. Но рядко се съобщават предварително. Явно обаче интересът към новия „Батман“ е огромен, макар че тепърва предстои да бъдат обявени останалите звезди в него, освен Робърт Патинсън. Вече обаче е ясен неговият хонорар за превъплъщението му като героя на Готъм сити – 5 милиона долара.

Колко ще вземе Патисън за филма Батман?

И докато за някои други звезди това е малка сума, Патинсън явно е доволен. Все пак той предпочете да се снима в доста независими и некомерсиални филми след големия му успех с вампирската сага „Здрач“. Но за разлика от него, Джона Хил има шанс да достигне своя финансов връх.

Вече съобщихме, че той преговаря за роля в новия филм на Мат Рийвс. Според първоначалните прогнози той ще играе Пингвина, но вече упорито се говори, че Рийвс иска да го покани за ролята на Гатанката.

Хонорарът на Джона Хил в Батман

Условието на Хил обаче е хонорарът му да бъде 10 милиона долара. Той наистина е голяма звезда, има и 2 номинации за „Оскар“, така че може да има подобни претенции. А явно „Уорнър“ са готови да наемат звезда като него, която да гарантира още по-голям интерес към филма.

Това няма да е първият случай когато звездата във филма получава по-малък хонорар от изпълнителите на второстепенните роли. Но пък от друга страна ако „Батман“ е финансово успешен, Патинсън може да поиска и по-висок хонорар за планираните продължения. Пример за това е Робърт Дауни-мл., който получава едва половин милион долара за „Железният човек“. Впоследствие хонорарите за превъплъщенията му като супергероя на Марвел достигнаха немислими и за самия него суми.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg