Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Роб Маршал може би ще режисира игралната версия на „Малката русалка“

Роб Маршал може би ще режисира игралната версия на „Малката русалка“
Cinefish.bg

Артисти
Роб Маршал може би ще режисира игралната версия на „Малката русалка“

08.12.2017, 09:44  |   Видяна: 2280  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Знаем, че „Дисни“ са във вихъра си в превръщането на своите анимационни класики в игрални блокбастъри. „Аладин“ с Уил Смит е почти готов, а скоро след него очакваме и „Цар Лъв“ с Бийонсе. Междувременно компанията се спря на режисьор и за игралната версия на „Малката русалка“ – Роб Маршал.

Режисьорът на „Карибски пирати: В непознати води“, който в момента довършва „Завръщането на Мери Попинс“, има срок до Коледа да реши дали да приеме предложението. Ако се съгласи, той ще се присъедини към екипа, включващ автора на оригиналната музика и песни Алън Менкен и Лин-Мануел Миранда като продуцент на саундтрака. Май Миранда и Маршал отново ще имат шанс да работят заедно, след като се събраха за продължението на Мери Попинс.

Ще видим дали Маршал е готов за нов мюзикъл, след като събра толкова много звезди в дългоочаквания филм за Мери и компания: Емили Блънт, Мерил Стрийп, Анджела Лансбъри и Дик Ван Дайк са част от тях. Благодарение на него „Дисни“ може би ще изпреварят „Юнивърсал“, които планират своя версия на класиката с Клоуи Грейс Морис.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg