Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Ръсел Бранд и Кристен Уиг - най-сексапилните вегетарианци в света

Ръсел Бранд и Кристен Уиг - най-сексапилните вегетарианци в света
Комикът Ръсел Бранд и актрисата Кристен Уиг бяха обявени за най-сексапилните вегетарианци в света от организацията PETA
Cinefish.bg

Артисти
Ръсел Бранд и Кристен Уиг - най-сексапилните вегетарианци в света

28.06.2011, 13:29  |   Видяна: 2458  |   club.bg  |   АРТИСТ
Комикът Ръсел Бранд и актрисата Кристен Уиг бяха обявени за най-сексапилните вегетарианци в света от организацията PETA (Хора за етично отношение към животните), съобщи Контактмюзик.

Ръсел Бранд и Кристен Уиг изместват от челните места в годишното допитване на PETA миналогодишните победители - актрисата Оливия Уайлд и фитнес инструктора на знаменитости Боб Харпър"Тези двама сексапилни и известни вегетарианци са спечелили сърцата на много хора с чара и състрадателния си избор. Те доказват, че да не се консумира месо помага на хората не само да изглеждат привлекателни външно, но и да сияят отвътре", гласи поздравлението към Бранд и Уиг, публикувано на сайта на PETA.

Запитан веднъж дали използва рибено масло, 36-годишният комик Ръсел Бранд отговаря: "Аз съм вегетарианец. Мисля, че е жестоко да се изстисква масло от рибките, защото те са очарователни малки създания, не мислите ли?" Бранд не консумира месо от 14-годишен.

Кристен Уиг също е заклета вегетарианка, въпреки че веднъж седмично си позволява да хапва сладки изкушения. "Ям много тофу и соя, пия големи количества вода и обожавам сок от боровинки. Един път в седмицата обаче ям лакомства, за да се заредя с енергия за останалото време", казва 37-годишната актриса.

Ръсел Бранд и Кристен Уиг изместват от челните места в годишното допитване на PETA миналогодишните победители - актрисата Оливия Уайлд и фитнес инструктора на знаменитости Боб Харпър. БТА
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg