Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Продължението на хитовата комедия “Перфектният ритъм” се сдоби с режисьор

Продължението на хитовата комедия “Перфектният ритъм” се сдоби с режисьор
Cinefish.bg

Артисти
Продължението на хитовата комедия “Перфектният ритъм” се сдоби с режисьор

28.01.2014, 12:56  |   Видяна: 1442  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Комедията с Ана Кендрик и Ребъл Уилсън “Перфектният ритъм” изненада със силното си представяне през 2012-та година и завърши похода си по световните киноекрани с приходи от над 110 милиона долара.

Постигнатите резултати в бокс офиса превърнаха лентата във втората най-успешна музикална комедия на всички времена (след “Рок училище”) и от студиото Юнивърсъл Пикчърс побързаха да обявят, че ще бъде направено директно продължение. Режисьорът на оригинала Джейсън Мур изяви желание да се завърне за “Перфектният ритъм 2”, а преди няколко месеца от Юнивърсъл разкриха, че световната премиера на филма ще се състои през 2015-та година.

Работата по сценария на втората част протича в момента и само преди няколко часа източник от студиото потвърди официално, че актрисите от първия филм Ана Кендрик, Ребъл Уилсън и Британи Сноу ще се завърнат отново в главните роли на колежанките Бека, Ейми и Клои.

Заедно с тази информация беше разкрито, че Джейсън Мур е насочил вниманието си към друг проект и няма да режисира филма.

Овакантеното от Мур място ще бъде заето от Елизабет Банкс, която не само изигра една от поддържащите роли в оригинала, но бе продуцент и ко-сценарист на лентата. Банкс вече е подписала договора за режисура и очакванията са, че тя ще се появи отново в поддържащата роля на преподавателката Гейл Абърнати-Маккадън.

“Перфектният ритъм 2” е официално в период на препродукция и плановете на продуцентите са снимките да започнат през втората половина на тази година. За момента Ана Кендрик, Ребъл Уилсън и Британи Сноу са единствените потвърдени за участие актриси, но очакванията са, че към тях ще се присъединят познатите от първата част Скайлър Астин, Ана Кемп и Алексис Нап. Бюджетът за снимки няма да надвишава сумата от 25 милиона долара, а освен, че ще режисира филма Елизабет Банкс е поела и продуцентските задължения.

Сценарият на “Перфектният ритъм 2”, по който работи Кей Кенън (“Рокфелер плаза 30”), е почти завършен, но за момента от Юнивърсъл Пикчърс не разкриват за какво точно ще става дума в подготвяната лента. Повече детайли за проекта ще бъдат разкрити в следващите няколко месеца.

“Перфектният ритъм 2” ще тръгне по кината в целия свят през лятото на 2015-та година. Все още не е определена точната премиерна дата.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg