Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Пол Верховен със сериал по „Бел Ами“

Пол Верховен със сериал по „Бел Ами“
Cinefish.bg

Артисти
Пол Верховен със сериал по „Бел Ами“

12.05.2020, 09:59  |   Видяна: 673  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Очаквахме с интерес новият му филм, религиозната драма „Benedetta“, чиято премиера трябваше да бъде на отложения фестивал в Кан. В крайна сметка филмът ще излезе през май догодина, но Пол Верховен вече е готов със следващия си проект. Това ще бъде сериал по класическия роман „Бел Ами“.

Новината съобщи в Туитър продуцентът Саид Бен Саид, работил с прочутия режисьор по много от неговите филми, включително „Benedetta“ и отрупания с много награди „Тя“. Верховен ще режисира всички епизоди на сериала, който ще бъде заснет на френски език. Сценарият се подготвя от Джерард Сьотеман.

Романът на Ги дьо Мопасан „Бел Ами“ разказва за издигането на един провинциален младеж от френски войник в африканските колонии през 19 век до един от най-влиятелните мъже в Париж, благодарение на въздействието си върху жените. Екранизациите по романа са безкрайно много, а последната е от 2012 г. с Робърт Патинсън в главната роля.

За режисьора на „Първичен инстинкт“ това ще е голямото завръщане в телевизията. Последно той режисира епизод от сериала „Deadly Nightmares“ от 1986 г. Очакваме да разберем кога ще започнат снимките и коя телевизия или по-скоро платформа ще излъчи „Бел Ами“.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg