Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Новата тийн сензация Рейчъл Кроу със собствено комедийно шоу

Новата тийн сензация Рейчъл Кроу със собствено комедийно шоу
Финалистката от първия американски сезон на шоуто The X Factor – току-що навършилата 14 години Рейчъл Кроу, ще изпълнява главната роля в ново комедийно шоу на Nickelodeon
Cinefish.bg

Артисти
Новата тийн сензация Рейчъл Кроу със собствено комедийно шоу

05.03.2012, 13:44  |   Видяна: 2671  |   avtora.com  |   АРТИСТ

Финалистката от първия американски сезон на шоуто The X Factor – току-що навършилата 14 години Рейчъл Кроу, ще изпълнява главната роля в ново комедийно шоу на Nickelodeon, създадено специално за нея, а съвсем скоро ще влезе в студио за записите на първия си албум.

Подобно на Селена Гомес, Деми Ловато и Бриджит Мендлър – три от най-големите звезди на Disney Channel, Рейчъл Кроу ще развива едновременно актьорска и музикална кариера, като за последната от самото начало се ползва с подкрепата на Саймън Кауъл.

Финалистката от първия американски сезон на шоуто The X Factor – току-що навършилата 14 години Рейчъл Кроу, ще изпълнява главната роля в ново комедийно шоу на Nickelodeon, създадено специално за нея

Както е известно, това е създателят на X Factor и неин ментор в шоуто, което тя не спечели (а завърши на пето място), но с което направи големия си пробив, демонстрирайки своя високо оценен както от журито, така и от публиката певчески талант.

Рейчъл Кроу вече е артист на Columbia Records – звукозаписният лейбъл на Адел и Бийонсе, a освен в своето собствено шоу, ще вземе участие и в друг нов сериал на Nickelodeоn - "Fred: The Show", където ще се превъплъти в "ексцентрична тийнейджърка, мечтаеща за кариера на суперзвезда". Неговата премиерна дата бе на 2 март.

"Изключително съм щастлив за Рейчъл. Това момиче го носи в себе си. Ние забелязахме нейния потенциал още на първото прослушване и според мен, Nickelodeon и Columbia са правилния избор за нея", коментира новините около своето протеже, Саймън Кауъл.

Рейчъл Кроу е родена в Колорадо и за първи път се качва на сцена, когато е на 6 години по случай Деня на таланта, организиран всяка година от нейното училище.

През 2010 година с подкрепата на родителите си Рейчъл Кроу се записва за прослушванията на X Factor в Лос Анджелис. Едва 13-годишна, тя е избрана сред финалистите на предаването след кастинг от 100 000 души.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg