Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Мила Кунис ще се присъедини към Марк Уолбърг в комедията “Teddy Bear”

Мила Кунис ще се присъедини към Марк Уолбърг в комедията “Teddy Bear”
Мила Кунис - в комедията “Ted”
Cinefish.bg

Артисти
Мила Кунис ще се присъедини към Марк Уолбърг в комедията “Teddy Bear”

14.12.2010, 16:54  |   Видяна: 2712  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Мила Кунис, известна с ролите се в сериала “Шеметни години” и фантастичния екшън “Книгата на Илай”, ще партнира на Марк Уолбърг в комедийния филм “Teddy Bear”. Лентата, която е режисьорски дебют на сценариста Сет Макфарлан (“Family Guy”), ще разкаже историята на млад мъж, чийто най-добър приятел е говорещо плюшено мече.

Уолбърг ще изпълни главната роля, а Мила Кунис ще се превъплъти в ролята на неговата приятелка, която желае връзката им да прерастне в нещо по-сериозно.

Мила Кунис ще партнира на Марк Уолбърг в комедийния филм “Teddy Bear”.

Режисьорът Макфарлан описва филма като “нормална на пръв поглед история за мъж от Бостън, който си има приятелка, работа и приятели”. Но много скоро става ясно, че неговия единствен приятел и спътник в живота е старо плюшено мече, което не само обича да обижда всеки около него, но и пуши цигари и пие всякакъв вид алкохол.

Марк Уолбърг: “Мечето ще бъде създадено изцяло с компютър и Сет (Макфарлан) ще го озвучава. Сигурен съм, че хората ще се изненадат от нещата, които ще видят в този филм. На този малък мечок просто не му пука от нищо и това го превръща в голяма телевизионна звезда. Всичко това дава възможност на собственика му, моя герой, да промени живота си и да заживее по свои собствени правила. И нека просто кажем, че това никак не се харесва на хората около него. Сет заслужава похвала за това, че има куража да създаде такъв главен герой. Не моя герой, а мечето е истинската звезда в тази история.”

Актьорът Адам Скот (“Ускорение”), също ще се присъедини към актьорския състав на “Teddy Bear”. Той ще бъде в ролята на високомерния шеф на героинята на Мила Кунис, който въпреки нейното нежелание се опитва по всякакъв начин да я спечели.

Освен режисьор, Сет Макфарлан ще бъде сценарист и продуцент на филма. Студиото Universal Pictures ще финансира (бюджетът е 65 милиона долара) и разпространява “Teddy Bear”, а Скот Стубър, Питър Креймър, Джон Джейкъбс и Уесли Уайлд ще продуцират заедно със Сет Макфарлан.

Снимките на филма започват в началото на 2011 година, а световната премиера ще се състои през 2012.

hollywoodreporter.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
Stifos Неутрално
1 14.12.2010, 05:53
Оценка: 0
2 гласа

Марк Уолбърг е страхотен артист..Дано само не ни залеят с поредната доза нафталинен сюжет,за да се посмеем истински и от сърце..

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg