Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Маги Смит като Алфред в новия „Батман“?

Маги Смит като Алфред в новия „Батман“?
Маги Смит като Алфред в новия „Батман“?
Cinefish.bg

Филми
Маги Смит като Алфред в новия „Батман“?

13.06.2019, 09:24  |   Видяна: 865  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Това ще бъде един нетипичен филм за супергерой. Мат Рийвс ще ни покаже в различна светлина великия пазител на Готъм сити. Създателят на новия филм за Батман го доказа с избора на Робърт Патинсън за главната роля. Но сега на ред са останалите попълнения в актьорския състав.

Робърт Патисън е новият Батман

Като начало въпросът е кой ще играе Алфред Пениуърт, верният иконом на Батман. Известният създател на комикси Брайън Хитч („Наказателят“) предложи в Туитър едно име, което предизвика невероятен положителен отзвук: Маги Смит. Легендарната британска актриса изглежда перфектния избор за тази роля.

Жена в ролята на иконома на Батман

Все пак Алфред винаги е бил смятан в много отношения за заместник на бащата на Брус Уейн – Томас Уейн. С избора на жена за ролята ще може да разберем повече за отношенията на Брус с неговата майка Марта. А това е нещо, което досега не е било представяно на екрана.

В досегашните филми за Батман винаги акцентът е бил върху отношенията с баща му, а Марта присъства в кадър само, за да бъде застреляна от убиецът на двамата и да видим как се разпиляват перлите от нейната огърлица. Време е тя да заеме централно място в следващата история за Черния рицар на Готъм и да разберем повече за нейното влияние върху него.

Майката на Батман

Дори за ролята на Пениуърт (Алберта определено не звучи добре) да не бъде избрана Смит, веднага се появиха и други предположения. Сред тях са имената на Джуди Денч, Оливия Колман, Хелън Мирън и Даяна Риг. Но нека да не пренебрегваме и американските актриси. Какво ще кажете за Мерил Стрийп или Сигорни Уивър?

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg