Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Леонардо ди Каприо във филм на Скорсезе

Леонардо ди Каприо във филм на Скорсезе
Леонардо ди Каприо във филм на Скорсезе
Cinefish.bg

Артисти
Леонардо ди Каприо във филм на Скорсезе

22.12.2016, 16:32  |   Видяна: 829  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
След премиерата на „Тишина“ Мартин Скорсезе може да се отдаде на отдавна планирания нов филм с Леонардо Ди Каприо – екранизацията по романа на Ерик Ларсън – „Дяволът в белия град“.
Чикаго се готви за Световното колумбийско изложение. Годината е 1893.

Огромна човешка енергия е впрегната в изграждането на панаирния град - това трябва да бъде Град на мечтите, фантастично архитектурно творение, белият град, шедьовърът, маркиращ настъпването на новия век.

Но сред целия възторжен подем между великолепните бели куполи и прекрасните цветни градини се промъква сянка - сянката на Неизбежното зло.

Това е история за Съзиданието и за Злото. Тя разказва за двама мъже, които олицетворяват две коренно противоположни страни на невероятната динамика, която кипи в Америка на прага на двадесетия век - един забележителен архитект и един градски сериен убиец.

В момента работим по сценария – оповести Скорсезе. – Поради работата си по „Тишина“ не можех да участвам в срещи по този сценарий в продължение на 6 месеца, но сега съм отново на линия и от януари стартираме работата. Историята е забележителна.“ Що се отнася до новото сътрудничество с Ди Каприо, Скорсезе е категоричен, че двамата са се сближили много през годините и се виждат често.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg