Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Интервюта Колин Фарел за предстоящите си филми “Нощта на ужасите” и “Зов за завръщане”

Колин Фарел за предстоящите си филми “Нощта на ужасите” и “Зов за завръщане”
Интервю с Колин Фарел за предстоящите си филми “Нощта на ужасите” и “Зов за завръщане”
Cinefish.bg

Интервюта
Колин Фарел за предстоящите си филми “Нощта на ужасите” и “Зов за завръщане”

07.01.2011, 17:13  |   Видяна: 5806  |   синефиш.бг  |   ИНТЕРВЮТА

По време на интервю свързано с драмата “The Way Back”, ирландския актьор Колин Фарел поговори и за два от предстоящите си филми -  трилърът “Нощта на ужасите” и екшън-фантастиката “Зов за завръщане”.

И в двете продукции Фарел ще изпълни главните роли и въпреки че не му е разрешено да разкрива подробна информация относно сюжетите, той сподели някои интересни детайли свързани с филмите.

Зов за завръщане” ще бъде римейк на едноименната продукция от 1990 година, в която главната роля бе изпълнена от екшън-звездата Арнолд Шварценегер. Продуцентът на филма, Нийл Моритс, заяви, че снимките на филма ще започнат през месец март.

Колин Фарел поговори за два от предстоящите си филми -  трилърът “Нощта на ужасите” и екшън-фантастиката “Зов за завръщане”.Фарел: “Много харесвам оригинала с Шварценегер и от самото начало римейка привлече вниманието ми. Сценарият, с който разполагаме е страхотен и е много умело написан. И има много хубав баланс между екшъна, историята и героите. Успях да видя кратки анимации на сцените, които ще бъдат заснети и бях впечатлен – целия този свят който са създали, всички малки детайли, беше невероятно. За първи път от години си казах, “Боже, и аз ще бъда част от всичко това, ще бъде в центъра на тази сцена?”.

Е
кшънът ще бъде страхотен, това е гарантирано. Все още не съм финализирал офертата за участие, но желанието ми е да бъда в този филм и скоро всичко ще се нареди. Очаквам да започнем снимките и не се притеснявам от това че ще правим римейк. Римейк или не, все още никой не е измислил перфектната рецепта за успех и затова подхождам към всеки проект по един и същ начин. Не ме интересува дали става дума за римейк или адаптация по комикс. Старая се да се получи хубав филм, който да накара хората да го гледат по няколко пъти. Ако това стане, значи съм си свършил работата.”

Нощта на ужасите” е римейк на популярния едноименен трилър от 1985 година, който разказва за младо момче, което е убедено, че новия му съсед е вампир. Снимките на филма приключиха преди месец и половина.

Фарел: “В момента съм под ембарго и не ми е разрешено да говоря, но мога да кажа че филма ще бъде много интересен. А и това е най-важното. Да, лесно е за някои да твърдят, че само защото “Нощта на ужасите” е римейк, това значи че няма да бъде оригинален и няма да се хареса на зрителите. И аз имах резерви относно този проект, но след като прочетох целия сценарий разбрах че няма за какво да се притеснявам. Това важи и за тези, които отписват филма още преди да са го видели, и то само защото е римейк – първо го гледайте и после коментирайте.

Това не е състезание с оригинала и ние не отричаме неговото съществуване. Оригинала си стои, а ние просто искаме да разкажем тази история по начин, подходящ за времето в което живеем. И нека само кажа, че в нашата версия има няколко момента, които ще впечатлят и най-големите почитатели на ужасите. Ще разберете за какво говоря когато гледате филма.

Самите снимки преминаха много лесно и ми хареса да работя с всички тези актьори. Мисля че Крейг Гилеспи (режисьора) направи един готин филм и се надявам, че хората ще бъдат на ръба на седалките си в продължение на час и петдесет минути.”

Премиерата на “Нощта на ужасите” ще бъде на 19 август тази година. “Зов за завръщане” все още няма премиерна дата, но според продуцента Нийл Моритс, филма ще бъде готов в средата на 2012 година.

totalfilm.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

1 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
juliaz Неутрално
1 09.01.2011, 06:14
Оценка: -1
1 гласа

римейк на "Зов..." добре, явно има нужда да се обновяват стари филми с нови изпълнители, но като си го знаем Арни как изпълни тази роля, ами Колин ми се вижда много женствен, но за един Марк Антоний до Анджелина май става. Тук един Даниел Крейг по ми се връзва за ролята, но той пък откакто стана Бонд явно си вдигна цената.

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg