Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Кирстен Дънст и Лизи Каплан ще участват в сватбената комедия “Bachelorette”

Кирстен Дънст и Лизи Каплан ще участват в сватбената комедия “Bachelorette”
Кирстен Дънст - в “Bachelorette”
Cinefish.bg

Артисти
Кирстен Дънст и Лизи Каплан ще участват в сватбената комедия “Bachelorette”

03.05.2011, 16:32  |   Видяна: 3838  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Звездата от трилогията “Спайдър-мен”, Кирстен Дънст и актрисата Лизи Каплан, участвала в хитовете “Чудовищно“ и “Гадни момичета“, ще изпълнят главните женски роли в комедията “Bachelorette”. Известният комик Уил Фарел ще бъде продуцент на филма, а режисурата вече е поверена на сценаристката Лесли Хедлънд, за която това ще бъде дебют в игралното кино. Освен че ще режисира, Хедлънд е написала и сценария на “Bachelorette”, а според първоначалната информация, Уил Фарел ще изпълни една от второстепенните роли.

Звездата от трилогията “Спайдър-мен”, Кирстен Дънст и актрисата Лизи Каплан, участвала в хитовете “Чудовищно“ и “Гадни момичета“, ще изпълнят главните женски роли в комедията “Bachelorette”. От независимото студио Gary Sanchez Productions, разкриха, че първоначално са предложили режисурата на създателя на “Водещият“ и “Доведени братя“, Адам МакКей. Но тъй като е бил зает с писането на сценария на нов филм, МакКей е отхвърлил офертата и вместо режисьор, той ще бъде продуцент, заедно с Уил Фарел.

Кирстен Дънст и Лизи Каплан вече са подписали договорите за участие – героинята на Дънст бива описвана като “на пръв поглед доверена приятелка, която крои свои собствени планове и е готова на всичко за да постигне целите си“.

От своя страна, героинята на Лизи Каплан е “красавица, която е много по-интелигентна отколкото изглежда“.

Сюжетът на “Bachelorette” ще разказва за три най-добри приятелки, които, за тяхна голяма изненада, са поканени да бъдат шаферки на сватбата на същото момиче, което са тормозили в гимназията.

Звездата от трилогията “Спайдър-мен”, Кирстен Дънст и актрисата Лизи Каплан, участвала в хитовете “Чудовищно“ и “Гадни момичета“, ще изпълнят главните женски роли в комедията “Bachelorette”. Кирстен Дънст и Лизи Каплан ще бъдат в ролите на две от приятелките, а в момента продуцентите и режисьорката са в търсене на актриса за другата роля.

Младата актриса Кейси Уилсън, участвала във филмите “Джули и Джулия“ и “Булчински войни“, ще се превъплъти в ролята на булката, която тайно планира отмъщението си.

Главната мъжка роля във филма ще бъде изпълнена от Адам Скот (“Ускорение”). Неговият герой е първата ученическа любов на булката, който също бива поканен на сватбата. В момента, режисьорката Лесли Хедлънд прави последни промени в сценария, а от компанията Gary Sanchez Productions разкриха, че снимките на филма ще стартират в самото начало на лятото в Ню Йорк Сити.

“Bachelorette” ще бъде базиран на едноименния бродуейски мюзикъл, който миналото лято се превърна в неочакван хит, а снимачния екип ще разполага с бюджет от 3 милиона долара.

Снимките на комедията ще приключат до края на месец септември, а световната премиера ще се състои през първата половина на 2012-та година.

hollywoodreporter.com
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg