Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Дуейн Джонсън и Вин Дизел заровиха томахавката

Дуейн Джонсън и Вин Дизел заровиха томахавката
Cinefish.bg

Артисти
Дуейн Джонсън и Вин Дизел заровиха томахавката

30.09.2019, 11:58  |   Видяна: 1156  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Тяхната вражда изглеждаше вечна и окончателна. Но ако цитираме едно популярно заглавие „Никога не казвай никога“. Да, изглежда, че отношенията между Дуейн Джонсън и Вин Дизел са във фаза на затопляне. Дали това означава, че двамата отново ще работят заедно?

Всичко започна на снимачната площадка на „Бързи и яростни 8“. Именно тогава двете звезди в поредицата обтегнаха до край отношенията си. Стигна се до среща на четири очи между тях в опит да се помирят. Резултатът от нея беше, че Джонсън реши окончателно да се откаже да участва повече.

Все пак той постави свое ново начало с „Бързи и яростни: Хобс и Шоу“, в който заедно с Джейсън Стейтъм доказаха, че се справят и без Дизел. Филмът се нареди сред хитовете на годината и до момента е спечелил над 750 милиона долара. Това беше и повод Джонсън да благодари на всички фенове и на екипа.

Дуейн Джонсън и Вин Дизел заровиха томахавката

В края на своята реч, публикувана в Инстаграм, обаче е най-важният момент. Джонсън благодари на „моя приятел Вин за подкрепата на „Хобс и Шоу“. Той благодари на Дизел за поканата да се присъедини към семейството на „Бързи и яростни“ преди 10 години и за последвалия огромен успех. „Направихме всичко по най-добрия възможен начин и ти благодаря за подкрепата братко. И разбира се, всички пътища водят към една цел... Ще се видим скоро, Торето“, завършва Джонсън.

Сега големият въпрос е дали ще видим двамата вече бивши врагове отново заедно на екрана. Снимките на „Бързи и яростни 9“ вече приключиха, но няма да се изненадаме, ако видим Джонсън, а може би и Стейтъм с кратка поява в бъдещия хит.
rnrnrnrnrnrnrnrnrnrn
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg