Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Джоузеф Гордън-Левит с учителски сериал

Джоузеф Гордън-Левит с учителски сериал
Джоузеф Гордън-Левит с учителски сериал
Cinefish.bg

Артисти
Джоузеф Гордън-Левит с учителски сериал

09.09.2019, 09:51  |   Видяна: 402  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Той е поредната звезда, благодарение на която Apple се надява да надделее над конкурентите си на стриминг фронта. Джоузеф Гордън-Левит ще бъде сценарист, режисьор и изпълнителен продуцент на сериала „Mr. Corman“, в който ще изпълнява и главната роля.

Джоузеф Гордън-Левит в сериал на Apple

Той ще играе преподавател в начално училище в Лос Анджелис, който все още свиква с идеята, че вече трябва да се държи като възрастен. Това ще е голямото завръщане на актьора в телевизията. Все пак той се прочу още като тийнейджър покрай участието си в комедийния сериал „На гости на третата планета“.

Звезда от На гости на третата планета в учителски сериал

А и като изключим участието му в независимия филм „7500“, това ще първата роля на Гордън-Левит пред камера, след непожъналия голям успех „Сноудън“ на Оливър Стоун. Но междувременно той разработва различни проекти със своята продуцентска компания HitRECord.

Сред тези проекти бе и адаптация по популярния комикс „Sandman“. Очакванията бяха той да се превърне в сериал за Warner, но това така и не се случи. Вече е ясно, че все пак ще има сериал по „Sandman“, но за Netflix и при това без участието на Гордън-Левит.

Сред успешните хитове с негово участие са шедьоврите на Кристофър НолънГенезис и „Черният рицар: Възраждане“, както и чудесната романтична комедия „(500) мига от любовта“. Той дебютира като режисьор с филма „Дон Джон“, в който изпълняваше и главната роля.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg