Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Анджелина Джоли и Брад Пит вдигат сватба на есен

Анджелина Джоли и Брад Пит вдигат сватба на есен
Анджелина Джоли и Брад Пит се готвят да минат под венчило преди есента на тази година
Cinefish.bg

Артисти
Анджелина Джоли и Брад Пит вдигат сватба на есен

15.03.2012, 18:07  |   Видяна: 6190  |   actualno.com  |   АРТИСТ

Анджелина Джоли и Брад Пит се готвят да минат под венчило преди есента на тази година, съобщават американски медии.

Анджелина Джоли и Брад Пит се готвят да минат под венчило преди есента на тази годинаЗвездната двойка, която според слуховете очаква близнаци, иска да сключи брак преди появата на бебетата по-късно тази година.

"Анджи очаква близнаци тази есен и те чувстват, че времето ги притиска. Решиха, че и двамата искат да посрещнат близнаците си като съпруг и съпруга, което означава, че сватбата ще се състои наистина скоро. И двамата осъзнаха колко много искат да са заедно", съобщи запознат източник, цитиран от БГНЕС.

36-годишната Анджелина и 48-годишният Пит, които вече имат шест деца, преминали през бурен период, но в крайна сметка взели решение да се оженят, след като се появиха заедно на церемонията по раздаването на "Оскарите" миналия месец.

"Те се чувстваха прекрасно на "Оскарите" и от тогава са лудо влюбени. Преди изобщо не мислеха за сватба. Много се караха, но в крайна сметка успяха да преодолеят различията", допълни запознатият източник. Междувременно трети източник съобщи, че Анджелина планира да запази в тайна бременността си, докато това е възможно.

"Тя не иска да съобщава това официално, но каза новината на избрана група хора. Анджелина се наслаждава на всеки един момент. Тя трудно се справя със сутрешното гадене, но казва, че си струва", допълва източник.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg