Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Алисия Викандер като Спайдър-уомън

Алисия Викандер като Спайдър-уомън
Cinefish.bg

Артисти
Алисия Викандер като Спайдър-уомън

14.02.2020, 08:42  |   Видяна: 826  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Sony са се посветили на това да разширяват постоянно вселената на Спайдър-мен. Ще видим филми за различни герои в неговото обкръжение, а една от тях е Спайдър-уомън. Според изтекла информация студиото е решило да посвети филм и на нея и дори вече е избрало кой да я превъплъти на екрана – Алисия Викандер.

За момента нищо не е обявено официално, но няколко източници потвърждават, че се подготвя филм за Спайдър-уомън. Първоначално се говореше, че това ще е анимационен филм по образец на „Спайдър-мен: В Спайди-вселената“. Вече е ясно, че филмът ще е игрален и ще е издържан в стила на „Венъм“.

Алисия Викандер като Спайдър-уомън

Викандер изглежда перфектния избор за тази роля. Тя доказа, че може да оглави голяма поредица, след успешното си участие в „Tomb Raider: Първа мисия“, който скоро ще се сдобие с продължение. Освен това притежава „Оскар“ за поддържаща роля за участието си в „Момичето от Дания“.

За режисьор на бъдещия хит се спряга Мишел МакЛарън. Това ще е нейния дебют в игралното кино, но тя вече е снимала епизоди на популярни сериали като „Игра на тронове“, „В обувките на Сатаната“ и „Живите мъртви“. Освен това бе обявена за режисьор на „Cowboy Ninja Viking” с Крис Прат.

Наскоро Sony насрочиха премиерата на мистериозен Марвел хит за октомври 2021 г. Явно тогава ще очакваме „Спайдър-уомън.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg