Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Алфред Молина с режисьорски дебют

Алфред Молина с режисьорски дебют
Алфред Молина с режисьорски дебют
Cinefish.bg

Артисти
Алфред Молина с режисьорски дебют

31.07.2019, 08:41  |   Видяна: 260  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Той е известен с ролите си в независими филми като "Буги нощи", „Любовта е странно нещо“ и „Фрида“, както и в касовия хит „Спайдър-мен 2“. Ето че сега Алфред Молина е готов за нещо, за което има голямо желание от години – да застане зад камерата. Той ще дебютира като режисьор с независимата драма „Lilian“, адаптация по едноимения роман на Джил Гаскоин.

Първи филм, режисиран от Алфред Молина

Ейми Лоу Старбин е автор на сценария. От екипа планират снимките да започнат през есента в Лос Анджелис. Шон Ханиш и Пол Джайкони-Бери ще са продуценти, а Молина ще е сред изпълнителните продуценти.

Филмът ще разказва историята на Джесика, която след като успява да пребори тежко раково заболяване, решава да преоткрие радостта от живота. Затова изоставя съпруга си и порасналите си деца в Англия и заминава на гости на приятел в САЩ. Пристигнала тук, тя неочаквано се влюбва в друга жена.

Винаги съм знаел, че искам да стана режисьор“, споделя Молина. „Когато прочетох преди години романа на Джил Гаскоин, той дълбоко ме разтърси. Започнах да си представям сцените и чувствата на героите като на филм и така разбрах, че искам да го режисирам“.

Алфред Молина режисира любовна драма

Той допълва, че „Lilian“ е прекрасна история за една жена, която е водила своята битка в продължение на години и след като губи всякаква надежда, отново открива искрата на любовта и страстта. И няма търпение да я пренесе на екрана.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg