Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Адам Сандлър и Анди Самбърг – баща и син в комедията “I Hate You, Dad”

Адам Сандлър и Анди Самбърг – баща и син в комедията “I Hate You, Dad”
Адам Сандлър и Анди Самбърг – баща и син в комедията “I Hate You, Dad”
Cinefish.bg

Артисти
Адам Сандлър и Анди Самбърг – баща и син в комедията “I Hate You, Dad”

14.01.2011, 17:08  |   Видяна: 4902  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ

Адам Сандлър ще подпише договор за участие в комедията “I Hate You, Dad”, а негов партньор ще бъде актьора от “Обичам те, човече”, Анди Самбърг.

Студиото Columbia Pictures закупи сценария на филма през август 2008-а, но едва в началото на тази година, и след намесата на продуцентската компания Happy Madison (основана от Сандлър), “I Hate You, Dad” получи зелена светлина и бюджет от 35 милиона долара.

Анди Самбърг в I Hate You, DadВъпреки че за момента не е избран режисьор, от Columbia Pictures уверяват че сценария е завършен и “I Hate You, Dad” е официално в период на препродукция -  в момента се провеждат разговори с режисьори, както и с актриси, кандидатстващи за двете главни женски роли.

Сюжетът на филма ще се фокусира върху нестабилните отношения между баща (Сандлър) и син (Самбърг).

Адам Сандлър ще подпише договор за участие в комедията “I Hate You, Dad”, а негов партньор ще бъде актьора от “Обичам те, човече”, Анди Самбърг. Малко преди мечтаната сватба на младия мъж, неговия разпуснат баща се настанява в апартамента му, и бързо започва да налага собствените си виждания за живота и да се заяжда непрестанно с бъдещата булка.

В
ъпреки че възрастовата разлика между Адам Сандлър и Анди Самбърг е едва 12 години, представител на студиото заяви, че двамата актьори от доста време искат да работят заедно и “I Hate You, Dad” е страхотна възможност за тях да демонстрират комедиен талант.

Вече завършения сценарий на комедията е дело на Дейвид Каспи (телевизионните серии “Щастлив край”), Кенет Марино (“Детска болница”) и Дейвид Уейн (“Пичове за пример”).

Каспи: “Всички герои в “I Hate You, Dad” са базирани на истински хора от моето обкръжение. Всяка една от ситуациите описани във филма се е случила или на някой мой роднина, или на някой мой познат. Това ме убеди, че реалния живот е доста по-интересен от която и да е измислена история.”

Хедър Пари (“Свободна игра”), Сам Дикерман (“Ченгето на мола”) и Адам Милано ще продуцират лентата, а Columbia Pictures и Happy Madison ще поемат световното разпространение.

Очаква се снимките на “I Hate You, Dad” да започнат до края на годината, а филма ще тръгне по кината през 2012-та.

hollywoodreporter.com

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg