Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Завършиха снимките на новата версия на „Погрешен завой“

Завършиха снимките на новата версия на „Погрешен завой“
Cinefish.bg

Филми
Завършиха снимките на новата версия на „Погрешен завой“

04.11.2019, 15:31  |   Видяна: 911  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Това безспорно е една от най-популярните хорър поредици на 21 век. Вярно, че „Погрешен завой“ не бе посрещнат особено радушно от критиците, но пък си спечели много почитатели сред тийнейджърите. В резултат се появиха цели шест филма между 2003 и 2014 г. Ето че сега е време за ново начало.

Constantin Film – студиото, прочуло се с друга хорър поредица „Заразно зло“, е готово с нова глава от поредицата за семейство канибали, живеещи в планините в Западна Вирджиния. Майк П. Нелсън, представил ни наскоро пост апокалиптичния трилър „The Domestics“, е режисьор на новия филм, чийто снимки вече са приключили.

Завършиха снимките на новата версия на „Погрешен завой“

Самият той обяви това със снимка зад кадър, която публикува в Инстаграм. „Последните три месеца бяха пълна лудница. Дългите нощи в гората, покритите с плесен пещери, обраслите с мъх камъни и кости бяха част от нашето ежедневие по време на снимките. Подготвили сме ви една истинска лудост, но сега е време да се заема с монтажа“, написа Нелсън.

Сюжетът в новия „Погрешен завой“ разказва за група приятели, потеглили на обиколка из Апалачите. Всичко върви по план, докато не попадат на Фондацията – затворена общност, криеща се в планините от десетилетия, която не е особено дружелюбно настроена. Можем да се досетим какво се случва впоследствие.

След като снимките вече са приключили и Нелсън работи по монтажа, можем скоро да очакваме и първи официален трейлър. Иначе премиерата на филма ще бъде през 2020 г., но все още нямаме точна дата.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg