Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Теми Започнаха снимките на филма за Черната вдовица

Започнаха снимките на филма за Черната вдовица
Започнаха снимките на филма за Черната вдовица
Cinefish.bg

Теми
Започнаха снимките на филма за Черната вдовица

30.05.2019, 10:49  |   Видяна: 843  |   синефиш.бг  |   ГОРЕЩА ТЕМА
Дългоочакваният момент настъпи. След години спекулации и предположения, самостоятелният филм за една от най-открояващите се героини в отбора на Отмъстителите все пак ще се случи. В Саебо, Норвегия започнаха снимките на филма за Черната вдовица, в който Скарлет Йохансон се завръща към коронната си роля.

Черната вдовица се завръща на големия екран

За момента проектът няма официално заглавие, а и Марвел все още не са обявили началото на снимките. Все пак Йохансон е забелязана на снимачната площадка с открояващата се червена перука. Появиха се и снимки, които ни я показват, докато пазарува в паузите между снимките.

За момента тя е единствената актриса тук
, като може би съвсем скоро към нея ще се присъединят и други звезди от мистериозния проект. Все още не знаем нищо за него, дори и кога ще се развива действието. По обясними причини събитията би трябвало да се случват преди „Отмъстителите: Краят“.

Скарлет Йохансон отново в ролята на Черната вдовица

Според някои слухове, действието във филма за Черната вдовица ще се развива в паузата между финалните две части за Отмъстителите „Война без край“ и „Краят“. Други източници твърдят, че той ще е история за произхода на Наташа Романов, появила се за първи път в „Железният човек 2“ през 2010 г. Още оттогава се заговори за самостоятелен филм за нея и след като бе подготвян през последните две години, работата по него вече започна.

Самата Йохансон споделя, че това ще е последната ѝ поява като Черната вдовица на екрана, тъй като с напредването на годините тя ще се справя все по-трудно с физическия аспект на ролята. Очакваме скоро да разберем повече за филма и кога ще бъде премиерната му дата. Предположенията са, че това ще се случи на фестивала Comic-Con в Сан Диего през лятото.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg