Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Втората част на “Да разлаем съседите” се сдоби с официално заглавие

Втората част на “Да разлаем съседите” се сдоби с официално заглавие
Втората част на “Да разлаем съседите” се сдоби с официално заглавие
Cinefish.bg

Филми
Втората част на “Да разлаем съседите” се сдоби с официално заглавие

27.07.2015, 10:28  |   Видяна: 1519  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Веднага след като “Да разлаем съседите” бе обявен за най-касовата оригинална комедия на изминалата 2014-та година, от студиото Юнивърсъл Пикчърс дадоха зелена светлина за заснемането на директно продължение. Сет Роугън, Роуз Бърн и Зак Ефрон ще се завърнат отново в главните роли, а световната премиера на лентата вече е насрочена за лятото на 2016-та година.

Втората част на “Да разлаем съседите” се сдоби с официално заглавие Клои Грейс МорисИсторията на втория “Да разлаем съседите” отново ще се фокусира върху премеждията на семейната двойка Мак и Кели Рaднър. Този път те се изправят срещу новопристигнало шумно сестринство, което нарушава спокойствието в техния квартал. За да се справят с този проблем, Мак и Кели се обръщат за помощ към Теди Сандърс (Ефрон) и неговите приятели.

Източници от Юнивърсъл Пикчърс разкриха, че официалното заглавие на втората част е "Neighbors 2: Sorority Rising" ("Съседи 2: Изгревът на сестринството"), а началото на снимачния процес ще бъде даден в края на месец август, тази година. Освен тази информация, от студиото съобщиха, че към вече потвърдените актьори ще се присъедини и познатата от "Шут в г*за" Клое Грейс Морец.

Все още не е потвърдено, но се смята, че 18-годишната актриса ще изиграе ролята на лидерката на групата новопристигнали момичета, които създават проблеми на главните герои (в чиито роли отново ще видим Сет Роугън и Роуз Бърн). Въпреки че най-известните й роли са в сериозни филми като "Кери", "Ужасът в Амитивил", "Закрилникът", "Окото" и "Пусни ме да вляза", Морец има значителен опит и в комедийния жанр, най-вече благодарение на участията си в "Агент XXL 2", "Дневникът на едно срамежливо дете", "Мъпетите 2" и "Подсмихване".

Режисьор на "Neighbors 2: Sorority Rising" е създателя на първата част Никълъс Столър, а вече завършеният сценарий е дело на Андрю Джей Коен (“40-годишният девственик”) и Брендън О’Брайън (“Смешни хора”). В следващите две седмици се очаква да бъдат оповестени и имената на другите нови актьорски попълнения в лентата.

Световната премиера на "Neighbors 2: Sorority Rising" е насрочена за 6-ти май, 2016-та година.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg