Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини В понеделник предаването „Денис и приятели” ще обяви старта на търсенето на трите българки

В понеделник предаването „Денис и приятели” ще обяви старта на търсенето на трите българки
Cinefish.bg

Тв новини
В понеделник предаването „Денис и приятели” ще обяви старта на търсенето на трите българки

13.05.2012, 11:56  |   Видяна: 1262  |   Press Release  |   ТВ
В понеделник предаването „Денис и приятели” ще обяви старта на търсенето на трите българки, които ще вдъхновят нашите национали по волейбол, баскетбол и футбол през следващата година в конкурса Мис „Национален отбор”.

Маги Вълчанова, която беше талисман на футболистите ни през 2004-та ще разясни защо в журито на конкурса има психолог и как да се сдобием с телефоните на участничките. Специални гости на шоуто ще бъдат „Santimental Swingers” и Мишо Йосифов Секстет.

Във вторник от предаването „Денис и приятели” зрителите на БНТ ще разберат как се избира "Царица Роза" и кой световноизвестен китарист ще пее в Казанлък. Повече подробности около тези въпроси ще разкрие Ваня Пенева – „Мис България” 2011.

Тя ще разкаже интересни подробности около празниците на розата в родния си град и ще сподели наблюденията си относно скандалите около последното издание на конкурса Мис България. Веднага след това, в студиото водещият Денис ще посрещне една българка, която е насълзявала очите на милиони българи, докато е седяла на върха на почетната стълбица и е слушала българския химн заедно с цяла България - легендарната гимнастичка и рок фен Мария Петрова.

Гледайте шоуто „Денис и приятели” от понеделник до четвъртък от 23:00ч. само по БНТ1!

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg