Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини „В обувките на Сатаната” - с премиера по bTV Cinema

„В обувките на Сатаната” - с премиера по bTV Cinema
bTV Cinema ще завърти за първи път в България драматичния сериал „В обувките на Сатаната”.
Cinefish.bg

Тв новини
„В обувките на Сатаната” - с премиера по bTV Cinema

07.12.2010, 11:24  |   Видяна: 3134  |   синефиш.бг  |   ТВ
bTV Cinema ще завърти за първи път в България драматичния сериал В обувките на Сатаната. Той ще стартира на 19 декември и ще се излъчва в събота и неделя от 13:00 часа.

„В обувките на Сатаната” с премиера по bTV CinemaСъздаден от продуцентите Винс Джилиган („Сивостен”) и Марк Джонсън („Рейнман”, „Природен талант”), този драматичен сериал разказва за един обикновен и нехаризматичен учител по химия – Уолтър. Той открива нова страст в живота си, след като разбира, че е болен от рак в последен стадий. 

Освен че е пожънал множество успехи в химията, Уолтър обучава апатични гимназисти и работи на непълен работен ден в една автомивка, за да издържа семейството си. Доходите на жена му Скайлър от купуване и продажба на стоки по интернет са съвсем скромни, а синът им Уолтър младши - твърдоглав 17-годишен тийнейджър, страда от церебрална парализа. Осъзнавайки, че семейството му е единственото, за което му остава да живее, Уолтър си поставя нови цели и се отдава на вълнуващ престъпен живот, за да осигури прехраната на любимите си хора. 

В ролите зрителите на bTV Cinema ще видят Брайън Кранстън (бащата от сериала „Малкълм”), Аарон Пол („Мисията невъзможна III”), Анна Гън („Дедууд”), Бетци Бранд и Дийн Норис („Мис Слънчице”).
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното

3 Коментара подреди по:  нови  стари  рейтинг 
 
wrwr Неутрално
1 25.12.2010, 07:07
Оценка: -1
1 гласа

БРАВОООООООООООООООООООО
По бътъвътооо или така нареченото ермалък тиви винаги са давали супер яки страхотни уни,мега яки филми,Това е супер уникално яко супер супер супер супер супер суперсупер супер супер супер супер суперсупер супер супер супер супер суперсупер супер супер супер супер суперсупер супер супер супер супер суперсупер супер супер супер супер суперсупер супер супер супер супер супер

 
 
 
Stifos Неутрално
2 13.12.2010, 09:19
Оценка: 0
0 гласа

Малко поизтъркано като замисъл,но да видим поне дали играта на артистиъе е добра..Честно казано,малко ме съмнява,но,знае ли човек..?

 
 
 
ispanetza Весело
3 11.12.2010, 01:57
Оценка: 0
0 гласа

Това май ще е бая изгърмЕл сериал!!!

 
 

За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg