Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Игри Ubisoft обяви Assassin's Creed Relevations

Ubisoft обяви Assassin's Creed Relevations
Ubisoft обяви Assassin's Creed Relevations
Cinefish.bg

Игри
Ubisoft обяви Assassin's Creed Relevations

09.05.2011, 15:07  |   Видяна: 2501  |   синефиш.бг  |   ИГРИ
Ubisoft обявиха разработката на Assassin’s Creed Revelations – четвъртата част на спечелилата редица награди поредица видео игри Assassin’s Creed.

Разработвана и ръководена от Ubisoft Montreal с подкрепата и експертното мнение на студията на Ubisoft - Annecy, Massive Entertainment, Quebec, Singapore и Bucharest, Assassin’s Creed Revelations представя най-увлекателното преживяване в поредицата до този момент и е кулминация в приключението на Ецио.


В Assassin’s Creed Revelations майсторът-убиец Ецио Одиторе върви по стъпките на легендарния си ментор Алтаир в едно пътуване на открития и откровения. Играта ще бъде издадена във версия за Xbox 360, PlayStation3 и Windows PC през ноември. От 2007 г. досега, трите заглавия от поредицата Assassin’s Creed са продадени в повече от 28 милиона копия по целия свят, а серията е една от най-добре продаваните за конзолите от следващо поколение. Призната за това, че има един от най-богатите и увлекателни сюжети в индустрията, Assassin’s Creed е надхвърлила съществуването си само под формата на видео игри чрез комикси, Facebook страница, новели, кратки филми и други.

В Assassin’s Creed Revelations майсторът-убиец Ецио Одиторе върви по стъпките на легендарния си ментор Алтаир в едно пътуване на открития и откровения. Това е опасен път, който ще отведе Ецио в Константинопол – сърцето на Османската империя, където нарастващата армия на Тамплиерите заплашва да дестабилизира района.

В допълнение към спечелилата награди история на Ецио се завръща и признатия от критиката онлайн мултиплейър, при това подобрен и разширен с повече режими, карти и герои. Това ви позволява да изпробвате уменията си на убиец срещу други играчи от целия свят.

Последната глава от сагата Assassin’s Creed включва и революционен геймплей, който позволява на играчите да използват идеите в спомените на Дезмънд и Анимус, за да дешифрират загадките от неговото минало и да надникнат в бъдещето.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg