Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Тарантино обяви и своя Чарлс Менсън

Тарантино обяви и своя Чарлс Менсън
Cinefish.bg

Филми
Тарантино обяви и своя Чарлс Менсън

30.08.2018, 09:56  |   Видяна: 1399  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Трябва да признаем, че Куентин Тарантино няма равен в Холивуд. Но този път успяхме да предвидим следващия му ход. Да, в новия му филм „Имало едно време в Холивуд“ ще видим и страховития Чарлс Менсън. В неговата роля ще се превъплъти австралийският актьор Деймън Хериман („Самотният рейнджър“).

Тарантино обяви и своя Чарлс МенсънМейсън и неговите кървави дела са неизчерпаема тема, за която не спира да се говори вече почти половин век. Той сформира група от предани последователи, който са готови на всичко за него, включително да нахлуят на парти в имението на актрисата Шарън Тейт и да я убият, заедно с още няколко други гости.

Тарантино ще разкаже тези трагични събития с няколко сюжетни линии, които ще се преплитат в новия му филм. Основната ще бъде тази за позалязлата телевизионна звезда Рик Далтън (Леонардо Дикаприо) и неговия дубльор (Брад Пит), които ще се опитат отново да се наложат в Холувуд, с помощта на съседката на Рик – самата Шарън Тейт (Марго Роби).

Докато продължава снимките на своя филм, Тарантино обявява нови и нови имена в актьорския състав. Румър Уилис, голямата дъщеря на Брус Уилис и Деми Мур, ще играе британската актриса Джоана Петет. Освен нея, Дрийма Уокър ще участва в ролята на актрисата и певицата Кони Стивънс, а Коста Ронин ще видим като полския актьор Войтек Фриковски, който също е сред жертвите на убийците на Менсън.Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg