Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Стрийп, Кидмън и още звезди в мюзикъл на Райън Мърфи

Стрийп, Кидмън и още звезди в мюзикъл на Райън Мърфи
Стрийп, Кидмън и още звезди в мюзикъл на Райън Мърфи
Cinefish.bg

Филми
Стрийп, Кидмън и още звезди в мюзикъл на Райън Мърфи

26.06.2019, 08:50  |   Видяна: 482  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Не е изминала още година от подписването на 5-годишния му договор за баснословна сума с Netflix, но вече е ясно, че Райън Мърфи ще бъде отговорен за един от най-големите хитове за стриминг гиганта. Създателят на „Клуб Веселие“ и „Зловеща семейна история“ ще е режисьор и продуцент на адаптацията на номинирания за „Тони“ мюзикъл „Prom“, чийто актьорски състав е просто съкрушителен.

Мерил Стрийп в звезден мюзикъл

Мерил Стрийп ще изпълнява една от главните роли, а с нея на екрана ще са още Никол Кидмън, Джеймс Кордън и поп звездата Ариана Гранде. Освен това ще участват Аквафина, Кийган-Майкъл Кей и звездата на Бродуей Андрю Ранелс („Book of Mormons“).

Андрю Ранелс в нов мюзикъл

Според някои публикации Мърфи се кани да започне снимки през декември
, а премиерната дата е предвидена за есента на 2020 г., за да може филмът да влезе в надпреварата за „Оскар“.

Стрийп ще е в ролята на Ди Ди Алън, двукратна носителка на „Тони“, която работи с Бари Гликман (Кордън) по мюзикъл за Елинор Рузвелт, оказал се пълен провал. След покъртителни отзиви от страна на критиците, двамата решават да обединят усилия със звездите на Бродуей Анджи Дикинсън (Кидмън) и Трент Оливър (Ранел), за да подкрепят кауза, която ще възроди кариерите им.

Така те разбират за драмата на Ема, ученичка от гимназия в Индиана, която не е допусната до своя абитуриентски бал, защото е искала да отиде със своята приятелка. В момента върви трескаво издирване на талантлива актриса и певица за ролята на Ема.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg