Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми „Срещи на сляпо” – първият грузински филм с разпространение в България след 1989

„Срещи на сляпо” – първият грузински филм с разпространение в България след 1989
„Срещи на сляпо” – първият грузински филм с разпространение в България след 1989
Cinefish.bg

Филми
„Срещи на сляпо” – първият грузински филм с разпространение в България след 1989

09.12.2014, 13:41  |   Видяна: 1688  |   Press Release  |   ФИЛМ
Срещи на сляпо” е филм за любовта. Тихо, неусетно, но уверено той завладява с естествения чар на своите герои, с топли споделени чувства, с усещането за странна предопределеност, очарова със забавни стечения на обстоятелствата и с интригуваща развръзка.

Съвсем не е случайно, че режисьорът Леван Когуашвили получи 3 награди на тазгодишния 18-ия София Филм Фест през март – Голямата награда за най-добрър филм в Международния конкурс, както и наградата за режисура и на журито на ФИПРЕССИ.

Подготвили сме ИЗНЕНАДА за всички киномани у нас – актьорът, който изпълнява главната роля във филма, Андро Сахварелидзе, и актрисата Мариам Антадзе ще бъдат наши гости за ексклузивните прожекции на „Срещи на сляпо”
в 4 града на България – Плевен, Стара Загора, Пловдив и София!

На 15 декември публиката в ПЛЕВЕН ще има възможност да види филма в залата на кино „АРЕНА” – Панорама Мол Плевен, като специални гости на тази прожекция ще бъдат двамата актьори и директора на София Филм Фест – Стефан Китанов. Начален час 20:10, зала 1.

На 16 декември среща „съвсем не на сляпо” с грузинските гости и директора на София Филм Фест ще има и публиката на кино „АРЕНА” Парк Мол в СТАРА ЗАГОРА. Начален час 20:10, зала 3.

17 декември е денят на представяне на филма и гостите в ПЛОВДИВ – в LUCKY ДОМ НА КИНОТО, началният час е 18,30.

На 18 декември Андро Сахварелидзе и Мариам Антадзе ще представят филма и в СОФИЯ, пред публиката в ДОМА НА КИНОТО на специална прожекция под патронажа на посланика на Грузия н.пр. Зураб Беридзе. Начален час – 19,00.

Арт Фест има удоволствието да представи „Срещи на сляпо” пред българската публика с подкрепата на фонд EURIMAGES на Съвета на Европа.

Филмът тръгва в разпространение от 19 декември в Дома на киното, Евро синема, Културен център G8 и кино „Одеон” в София, както и Фестивалния и конгресен център Варна.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg