Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Ситкомът, носител на „Еми” и „Златен глобус” „Теория за големия взрив” – от 7 ноември по bTV Comedy

Ситкомът, носител на „Еми” и „Златен глобус” „Теория за големия взрив” – от 7 ноември по bTV Comedy
"Теория за големия взрив” - от 7 ноември, всяка делнична вечер от 23:00 часа по bTV Comedy
Cinefish.bg

Тв новини
Ситкомът, носител на „Еми” и „Златен глобус” „Теория за големия взрив” – от 7 ноември по bTV Comedy

30.10.2012, 15:56  |   Видяна: 1066  |   Press Release  |   ТВ

Историята за двама умни приятели, които знаят и най-малките подробности за квантовата физика, но що се отнася до ежедневието на Земята, се чувстват като пълна нула, ще забавлява зрителите на bTV Comedy с един от най-популярните ситкоми – „Теория за големия взрив”.

Поредицата стартира на 7 ноември, епизодите ще се излъчват всеки делник от 23:00 часа.

Теория за големия взрив” е носител на редица престижни награди, сред които „Еми” и „Златен глобус”. Нейни създатели са Чък Лори („Двама мъже и половина”, „Дарма и Грег”, „Сибил”, „Огнената Грейс”) и Бил Пради („Момичетата Гилмор”, „Дарма и Грег”, „Фантазьорът”).

В „Теория за големия взрив” участват Джони Галеки („Розан”, „Ванила Скай”, „Сестри по неволя”), Джим Парсънс („Съдия Ейми”, „Гардън Стейт”), Кейли Куоко („Чародейки”, „8 прости правила да излизаш с дъщеря ми”, „Виртуален убиец”), Саймън Хелбърг („Джоуи”, „На женска територия”, „Ван Уайлдър”) и театралният актьор Кунал Нейяр.

Ленард (Калеки) и Шелдън (Парсънс) са съквартиранти, брилянтни физици, истински „мозъци”, които са наясно как работи вселената. Но тази тяхна гениалност не им помага при комуникацията с хората, особено с жените. Всичко това започва да се променя, когато една свободолюбива красавица на име Пени (Куоко) се заселва в съседния апартамент. Шелдън е напълно щастлив да прекарва вечерите си в игра на специалната игра с думи, която си устройват със социално неадекватните си приятели – колегите-учени Хауърд Уоловиц (Хелбърг) и Кутрапали (Нейяр).

Обаче Леонард вижда в Пени цяла нова вселена от възможности…включително за любов. Ще отговори ли и тя със същото, зрителите на bTV Comedy ще разберат в „Теория за големия взрив” - от 7 ноември, всяка делнична вечер от 23:00 часа.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg