Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Силвия и Теди Кацарови, Васко Василев и Гергана гостуват при „Съпругите” на Гергьовден

Силвия и Теди Кацарови, Васко Василев и Гергана гостуват при „Съпругите” на Гергьовден
Силвия и Теди Кацарови, Васко Василев и Гергана гостуват при „Съпругите” на Гергьовден
Cinefish.bg

Тв новини
Силвия и Теди Кацарови, Васко Василев и Гергана гостуват при „Съпругите” на Гергьовден

04.05.2012, 14:35  |   Видяна: 1391  |   Press Release  |   ТВ

Синът на Стефан Данаилов – Владимир и приятелката му Виктория ще бъдат сред първите гости в съботното издание на „Почивна станция”. Старт на уикенда ще дадат и моделът Деси Зидарова и майка й Диди Стоянова, които ще говорят по темата „Обезцени ли се женската голота”.

Стефан Щерев, Ирина Сарачинова, Витомир Саръиванов, Яна ГрудеваВ рубриката „Не се сърди човече” зрителите ще видят как Цветелин Кънчев отговаря на въпросите на малкия Стефан, а Силвия Драгоева ще се погрижи за съботната закуска. Продължение на темата за битката за родителските права ще направи водещата Нана.

rnrnrnrnrn

На връх Гергьовден, в неделя, Стефан А. Щерев ще отведе зрителите в с. Богданов дол, за да покаже как отбелязват празника там. Темата за селото ще присъства и в дискусията, която ще поведе Вито, а именно – „Сексът и селото”. За кражбите и трябва ли да има промяна в закона за защита на имуществото, ще говорят гостите на Ирина.
В рубриката „Съдебен спор” зрителите ще чуят историята на 74-годишна жена, която се опитва да получи полагащото й се трудово възнаграждение.

И тази седмица при „Съпругите” ще преобладават имена от музикалните и модни среди – Силвия и Теди Кацарови, Сашка Васева, именничката Гергана, виртуозът Васко Василев, който ще демонстрира кулинарни умения при Катето Евро, както и скандалната носителка на титлата Мис България 2012 Габриела Василева и миналогодишната носителка Ваня Пенева.

За финал в „Последно 10” водещите Яна Грудева и Стефан А. Щерев ще подредят най-известните българи, празнуващи Гергьовден.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg