Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Артисти Ще видим ли отново Хенри Кавил като Супермен?

Ще видим ли отново Хенри Кавил като Супермен?
Cinefish.bg

Артисти
Ще видим ли отново Хенри Кавил като Супермен?

07.02.2019, 09:47  |   Видяна: 1424  |   синефиш.бг  |   АРТИСТ
Възможно ли е Хенри Кавил да се завърне към коронната си роля на най-известния герой на DC? Напоследък се появиха доста коментари по темата и всевъзможни слухове. Според някои твърдения актьорът е поставил безкрайно много условия на „Уорнър“, за да се завърне на екрана в „Човек от стомана 2“. Сред тях били той сам да избере продуцент и режисьор на продукцията, както и да има последна дума за сценария.

Ще видим ли отново Хенри Кавил като Супермен?

От екипа на Кавил отрекоха тези слухове и обявиха, че в тях „няма никаква истина“. През миналия септември актьорът заяви, че се разделя с образа на Супермен и прекратява договора си с „Уорнър“. От студиото тогава побързаха да заявят, че са в прекрасни отношения и имат добро отношение към актьора, което си „остава непроменено“. Освен това не са взели решение какво ще се случи с предстоящите филми за Супермен.

Ще видим ли отново Хенри Кавил като Супермен?

Напоследък „Уорнър“ промениха тактиката за филмите по комиксите на DC и това се превърна в печеливша стратегия след огромния успех на „Аквамен“. Стигна се дотам снимките на „Birds of Prey“ да започнат по-рано от очакваното и той ще изпревари дългоочакваното продължение на „Отряд самоубийци“. Сценарист и режисьор на това продължение наистина ще бъде Джеймс Гън.

Ще видим ли отново Хенри Кавил като Супермен?

Задава се и нов филм за Батман, в който със сигурност няма да участва Бен Афлек. Този филм също ще е нещо различно от останалите продукции за героя на Готъм сити, подобно на бъдещия хит за неговия отколешен враг – Жокера, в който ще видим Хоакин Финикс в култовата роля.

Предстоят още „Жената чудо 1984“ и продължението на „Аквамен“, по което вече се работи усилено. Така че има голяма вероятност Хенри Кавил да се завърне в продължението на „Човек от стомана“ или поне да се отчете със звездна поява в някои от изброените филми.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg