Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ще видим ли „Най-великият шоумен 2“?

Ще видим ли „Най-великият шоумен 2“?
Ще видим ли „Най-великият шоумен 2“?
Cinefish.bg

Филми
Ще видим ли „Най-великият шоумен 2“?

03.04.2019, 17:43  |   Видяна: 607  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Явно се задава продължение на един от най-касовите мюзикъли за последните години. „Най-великият шоумен“ предизвика истинска сензация в края на 2017 г., успя да устои на конкуренцията на хитове като „Междузвездни войни: Последните джедаи“ и „Джуманджи: Добре дошли в джунглата“, а саундтракът му счупи всички рекорди по продажби. Така че идеята за продължение е повече от логична. Самият Хю Джакман признава, че вече се работи в тази насока и много се надява той отново да участва в бъдещия хит.

Звездата от „Х-Мен“ бе гост в радиошоу на BBC 2 и призна, че е оптимистично настроен за продължението. „Подготвя се нещо, но все още не съм сигурен какъв точно ще е този филм. Знам че вече се обсъждат разни идеи, но за момента не знам никакви подробности“, сподели Джакман.

musical staring hugh jackman

Оригиналният филм бе вдъхновен от омагьосващата история на мечтателя Ф. Т. Барнъм, създал спектакъл, превърнал се в сензация по целия свят, и така променил изцяло лицето на шоубизнеса. Животът на шоумена бе представен като оригинален мюзикъл с песни, написани от дуото Бендж Пасек и Джъстин Пол. Според някои твърдения, продължението няма да се фокусира върху самия Барнъм.

Самият Джакман признава, че този път той може и да не е в главната роля, но много би искал да участва и в продължението. За момента не знаем дали то ще разказва изцяло нова история, в която главен герой ще е някой от обкръжението на Барнъм или ще ни го представя в друг етап от живота му.

Джакман все пак подчертава, че трябва да се запасим с много търпение. Работата по „Най-великият шоумен“ продължи осем години, така че продължението със сигурност няма да се появи в близките няколко години.


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg