Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Ще участва ли Кейт Бекинсейл в петата част от поредицата “Подземен свят”?

Ще участва ли Кейт Бекинсейл в петата част от поредицата “Подземен свят”?
Ще участва ли Кейт Бекинсейл в петата част от поредицата “Подземен свят”?
Cinefish.bg

Филми
Ще участва ли Кейт Бекинсейл в петата част от поредицата “Подземен свят”?

02.08.2012, 10:34  |   Видяна: 4450  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

Със световните си приходи от над 160 милиона долара тазгодишния екшън “Подземен свят: Пробуждане” е превърна в най-успешния филм от стартиралата през 2003-та година фантастична поредица “Подземен свят”. Лентата отбеляза и завръщането на героинята на Кейт Бекинсейл, Селин, която беше основната движеща сила в първите две продукции, но която не присъстваше в третата част поради заетостта на актрисата с други филмови проекти.

Със сигурност може да се каже, че завръщането на Селин и по-високите цени за триизмерни прожекции помогнаха значително на “Подземен свят: Пробуждане” в бокс офиса и филма успя да надмине предварителните очаквания на студиото Screen Gems.

Ще участва ли Кейт Бекинсейл в петата част от поредицата “Подземен свят”?Веднага след успеха на триизмерния екшън се появиха слухове, че продуцентите вече правят планове и за пети филм от франчайза, който най-вероятно ще бъде озаглавен “Underworld: Battle”. Тази информация все още не е официално потвърдена, но имайки в предвид доброто представяне на “Подземен свят: Пробуждане” със сигурност може да се каже, че е въпрос само на време преди петата част от поредицата да тръгне по световните киноекрани.

В момента, най-важния въпрос който всички си задават е дали звездата на франчайза Кейт Бекинсейл ще вземе участие и в “Подземен свят 5”. Досега нямаше официално изявление от страна на Бекинсейл, но по време на интервю свързано с най-новия й филм “Зов за завръщане” (който тръгва по българските кина от 10-ти август) актрисата бе попитана за бъдещия “Подземен свят”. На въпроса дали би се съгласила да изпълни ролята на Селин за четвърти път, Бекинсейл отговори:

“Никога не съм била правилния човек, когато стане дума за разговори относно бъдещето на тази поредица. Истината е, че все още никой не е говорил с мен за новата част. Бих казала, че най-вероятно няма участвам във филма, но това няма да им попречи да го направят и без мен.”

Въпреки че Бекинсейл е очевидно готова да остави ролята на Селин зад себе си, от студиото Screen Gems без съмнение ще направят всичко възможно, за да привлекат актрисата към петия филм. Като основна причина за това може да се изтъкне факта, че третата част от поредицата, “Подземен свят: Възходът на Върколаците”, в който главната роля беше поверена на Рона Митра, не успя да се представи по-добре от предшествениците си, в които участваше Кейт Бекинсейл.

Очевидно е (особено след успеха на “Пробуждане”), че участието на Бекинсейл е една от основните причини за успеха на “Подземен свят”. Продуцентите не биха рискували с пети филм без Селин и тепърва ще се провеждат разговори с актрисата с надеждата тя да се съгласи да изпълни ролята отново.

В най-добрия случай, до края на тази година ще има по-конкретни детайли относно подготвяния “Подземен свят 5”.

Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg