Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

“в новини ДЎоуто на С¬иктори€ —икретТ 2011Ф Ц ексклузивно по bTV Lady на 11 февруари

ДЎоуто на С¬иктори€ —икретТ 2011Ф Ц ексклузивно по bTV Lady на 11 февруари
Ќай-секси телевизионни€т спектакъл на 2011 г. Ц ДЎоуто на С¬иктори€ —икретТФ, ще бъде излъчен ексклузивно по bTV Lady.
Cinefish.bg

“в новини
ДЎоуто на С¬иктори€ —икретТ 2011Ф Ц ексклузивно по bTV Lady на 11 февруари

01.02.2012, 12:04  |   ¬ид€на: 2623  |   Press Release  |   “¬

Ќай-секси телевизионни€т спектакъл на 2011 г. – „Ўоуто на ‘¬иктори€ —икрет’”, ще бъде излъчен ексклузивно по bTV Lady. Ќа 11 февруари, от 22:30 часа зрителите на най-новата телевизи€ в семейството на bTV Media Group ще прослед€т последното издание на едно от най-бл€скавите модни събити€ в света и ще разберат какви са най-горещите тенденции на дамското бельо.

Ќай-секси телевизионни€т спектакъл на 2011 г. Ц ДЎоуто на С¬иктори€ —икретТФ, ще бъде излъчен ексклузивно по bTV Lady. Ќа 11 февруари, от 22:30 часа

¬ рамките на един час шоуто, което се проведе през ноември 2011 г. в Ќю …орк, ще предложи изпълнени€ на най-известните имена в музикални€ бизнес, ексклузивни кадри зад кулисите, интервюта от червени€ килим и разбира се, най-красивите топмодели в света. “рийсет и осем от т€х дефилираха на уникалната сцена, а грандиозното шоу беше представено в 6 теми: Ballet, Super Heroes, Aquatic, Passion Play, I Put a Spell on You и Club Pink.

—ред ангелите, които се разходиха по модни€ подиум, б€ха јдриана Ћима, јлесандра јмброзио, ћиранда  ер, ƒоутсен  роус, ≈рин ’ийтъртън, Ћили ќлдридж, Ћиндзи ≈лингсън,  андис —уонопол. «рителите на bTV Lady ще вид€т уникално бельо, украсено с камъни —варовски, зашемет€ващи ангелски крила, а кулминаци€та на шоуто ще бъде спиращи€т дъха сутиен Fantasy Treasure Bra на стойност 2,5 милиона долара, представен от топмодела ћиранда  ер. ”никалното бельо е инкрустирано с близо 3 400 диаманта, с общо тегло от 279 карата.

Ќай-секси телевизионни€т спектакъл на 2011 г. Ц ДЎоуто на С¬иктори€ —икретТФ, ще бъде излъчен ексклузивно по bTV Lady. Ќа 11 февруари, от 22:30 часа

„Ўоуто на ‘¬иктори€ —икрет’ 2011” ще покаже и изпълнени€та на живо на рап и поп звездата Ќики ћинаж, рапърите  ание ”ест и ƒжей «и и музикантите от Maroon 5. ѕовторението на спектакъла по bTV Lady е на 12 февруари от 20:00 часа.

ќще информаци€ за „Ўоуто на ‘¬иктори€ —икрет’” можете да намерите “” .

bTV Lady се излъчва в мрежите на кабелните, сателитните и IPTV оператори. «рителите, които все още н€мат достъп до канала, могат да се обърнат за повече информаци€ към сво€ доставчик. 

—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg