Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Създателите на “Здрач” и “Предимствата да бъдеш аутсайдер” ще работят по игралната версия на “Красавицата и звяра”

Създателите на “Здрач” и “Предимствата да бъдеш аутсайдер” ще работят по игралната версия на “Красавицата и звяра”
Създателите на “Здрач” и “Предимствата да бъдеш аутсайдер” ще работят по игралната версия на “Красавицата и звяра”
Cinefish.bg

Филми
Създателите на “Здрач” и “Предимствата да бъдеш аутсайдер” ще работят по игралната версия на “Красавицата и звяра”

30.09.2014, 10:39  |   Видяна: 2433  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ

След като “Господарка на злото” се превърна в един от най-изненадващите бокс офис хитове от изминалите няколко години началството на студиото Уолт Дисни обяви, че ще пренесе на големия друга класическа история от своя архив - “Красавицата и звяра”. Продукцията ще представлява пълнометражна игрална лента, чиито сюжет е вдъхновен от едноименния анимационен филм на Дисни от 1991-ва година.

На режисьорския стол на амбициозния проект ще седне създателя на “Здрач: ЗазоряванеБил Кондън, а кастингите за главни роли се очаква да стартират до няколко месеца.

Създателите на “Здрач” и “Предимствата да бъдеш аутсайдер” ще работят по игралната версия на “Красавицата и звяра”Бъдещата лента ще преразкаже историята за отношенията между младата Бел и омагьосания принц и според информация от студиото част от песните в анимационния филм от 91-ва година ще присъстват и в новата версия.

Игралният “Красавицата и звяра” все още не разполага с премиерна дата, но работата по сценария вече е започнала. Официален източник от Уолт Дисни разкри малко по-рано днес, че по сюжета на лентата е започнал да работи писателя и режисьор Стивън Чбоски, чиито най-известен филм до момента е тийнейджърския “Предимствата да бъдеш аутсайдер”.

Подобно на “Господарка на злото” новата версия на “Красавицата и звяра” ще разполага с бюджет за снимки от над 100 милиона долара и по всяка вероятност ще се разпространява в триизмерен формат.

От Уолт Дисни възобновиха интереса си към известните приказки и освен “Красавицата и звяра” студиото разработва нови високобюджетни игрални версии на “Пепеляшка”, “Книга за джунглата” и “101 далматинци”. За момента режисьора Бил Кондън и сценариста Стивън Чбоски са единствените, чиито имена се свързват с игралния “Красавицата и звяра”.

В най-добрия случай снимките на продукцията ще стартират през 2015-та година.
От Уолт Дисни не разкриват по-подробна информация за разработвания проект.




Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg