Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Райън Гослинг отново ще работи с Деймиън Шазел

Райън Гослинг отново ще работи с Деймиън Шазел
Райън Гослинг отново ще работи с Деймиън Шазел
Cinefish.bg

Филми
Райън Гослинг отново ще работи с Деймиън Шазел

16.04.2018, 07:29  |   Видяна: 2634  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Двамата направиха прекрасният мюзикъл „La La Land”, а сега се готвят да ни представят нещо коренно различно. Райън Гослинг ще играе главната роля в новия филм на носителя на „Оскар“ Деймиън Шазел. „The First Man“ ще разказва за живота на астронавта Нийл Армстронг – първият човек, стъпил на Луната.

Джош Сингър, носител на „Оскар“ за сценария на „Спотлайт“, работи по бъдещия хит. Той обещава, че филмът съвсем няма да е обичайната скуча биография, а ще е зареден с много екшън.

Деймиън има ясна представа за всичко, свързано с космическата програма на НАСА. Той искаше да представим нещата по съвсем различен начин. Досега всичко от кухнята на космическата програма е представяно съвсем повърхностно“, казва Сингър.

За Деймиън е много важно филмът да бъде абсолютно впечатляващ от началото до края. Според него героизмът на Нийл не се състои в това, че той се е приземил на Луната, а че е преживял емоцията от това“, допълва сценаристът.

Сингър разказва, че филмът ще е посветен на цялата мисия по достигането на Луната. „Всичко ще бъде представено от гледната точна на Нийл. Ще има поне пет разбиващи екшън сцени и ако сърцето ви не забие ускорено, ако не сте на ръба на седалката през цялото време, ще съм много изненадан“, довършва той.
Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg