Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Тв новини Първи поглед към новия сериал за Локи

Първи поглед към новия сериал за Локи
Cinefish.bg

Тв новини
Първи поглед към новия сериал за Локи

10.06.2019, 10:18  |   Видяна: 909  |   синефиш.бг  |   ТВ
Това безспорно ще е един от сериалите, които ще следим с особен интерес. Том Хидълстън ще се завърне към своята коронна роля на палавия бог Локи в продукцията на платформата „Дисни+“, която ще стартира официално от 12 ноември. Видяхме го за последно в този добре познат образ в „Отмъстителите: Краят“.

Ето че вече имаме първи поглед към новия сериал, който ни дава представа за времето на развитие на действието. Снимката е от представяне на платформата „Дисни+“, на което шефът на Марвел Кевин Фейги разказва повече за бъдещите телевизионни продукции на студиото.

Първи поглед към новия сериал за Локи

Виждаме Хидълстън да се разхожда по улиците през 1975 г. А как знаем точно коя е годината? Ами зад него се вижда кино, в което явно се прожектира първият голям хит на Стивън СпилбъргЧелюсти“, чиято премиера е точно тогава. А освен това дрехите и колите са напълно в стила на 70-те.

Макар и доста мътна, тази снимка ни подсказва, че Локи ще пътува във времето и явно една от спирките му ще бъде в 1975 г. Освен това можем да видим и логото на бъдещия телевизионен хит.

Майкъл Уолдрон е създател на новия сериал и е негов изпълнителен продуцент. Това ще бъде един от хитовете на „Дисни+“, наред с още сериали за част от отбора на Отмъстителите, „The Mandalorian“, предисторията на „Rogue One“, както и сериал по класиката на Джеймс Камерън „Истински лъжи“.

Първи поглед към новия сериал за Локи


Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg