Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Начало »

Новини

»

Филми Първи плакат на „Как да си дресираш дракон 3“

Първи плакат на „Как да си дресираш дракон 3“
Първи плакат на „Как да си дресираш дракон 3“
Cinefish.bg

Филми
Първи плакат на „Как да си дресираш дракон 3“

01.06.2018, 07:43  |   Видяна: 3469  |   синефиш.бг  |   ФИЛМ
Една от най-очакваните анимации догодина е третата и финална част на „Как да си дресираш дракон“. Смелият Хълцук и неговият верен приятел Беззъб ще се изправят пред нови предизвикателства във филма с подзаглавие „The Hidden World“. Режисьор отново е Дийн Деблоа, а вече е факт първият плакат на бъдещия хит.

Плакатът ни представя един от новия герои в поредицата на DreamWorks Animation – Бялата ярост. Това е женски дракон, който много прилича на Беззъб и съответно той ще се почувства силно привлечен от нея.

В новия филм Хълцук вече е главатар на своето селце, разположено на остров Бърк, където благодарение на неговите усилия викинги и дракони живеят в мир и спокойствие. Вниманието на Беззъб обаче е привлечено от омагьосваща нова приятелка, благодарение на която двамата откриват непозната земя, населена с приказни същества. Но новото откритие може да доведе беди в тяхното селце и да застраши мира между хората и драконите.

Звездните актьорски ансамбъл, озвучаваш познатите герои, отново включва Джей Барушел, Джерард Бътлър, Кристен Уиг, Джона Хил и Кейт Бланшет. Очакваме премиерата на 1 март 2019 г., а другата седмица предстои да видим и първия трейлър.

Първи плакат на „Как да си дресираш дракон 3“Споделете:

Cinefish.bg ОЩЕ НОВИНИ
Cinefish.bg - Всичко за киното МНЕНИЯ Cinefish.bg - Всичко за киното


За да напишете коментар, е нужно да влезете с Вашите име и парола.


 

ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС ПОПУЛЯРНИ ФИЛМИ ДНЕС
 
Cinefish.bg Cinefish.bg