Cinefish.bg
Cinefish.bg Cinefish.bg
 
Ќачало ї

Ќовини

ї

‘илми ѕърви официален поглед към свръхестествени€ екшън У»збави ни от злотоФ

ѕърви официален поглед към свръхестествени€ екшън У»збави ни от злотоФ
—ветовната премиера на У»збави ни от злотоФ ще се състои на 2-ри юли, 2014-та година.
Cinefish.bg

‘илми
ѕърви официален поглед към свръхестествени€ екшън У»збави ни от злотоФ

27.12.2013, 11:13  |   ¬ид€на: 2362  |   синефиш.бг  |   ‘»Ћћ
ѕрез есента на 2012-та година сценарист-режисьора —кот ƒериксън постигна завиден успех с нискобюджетни€ си хорър “√реховен”, който усп€ да натрупа приходи в световен мащаб от близо 100 милиона долара. Ќ€колко седмици след официалната премиера на филма ƒериксън за€ви, че подготв€ нов игрален проект в който ще участват актьорите ≈рик Ѕана (“Ѕлек ’оук”) и ≈дгар –амирес (“ƒомино”). ѕродукци€та бе озаглавена “ѕази се от нощта”, а от студиото —они ѕикчърс отпуснаха бюджет за снимки от около 30 милиона долара.

 ѕърви официален поглед към свръхестествени€ екшън У»збави ни от злотоФ

—нимачни€т период на лентата протече изц€ло в Ќю …орк —ити и първоначалното намерение на продуцентите беше световната й премиера да се състои през 2015-та година. ѕрез изминалите н€колко месеца обаче б€ха направени значителни промени, свързани със заглавието на продукци€та и плановете за киноразпространение.

ќт —они ѕикчърс за€виха през есента, че новото заглавие на свръхестествени€ екшън е “»збави ни от злото” и заедно с тази информаци€ оповестиха, че световната премиера ще се състои не през 2015-та година, а през летни€ сезон на 2014-та. ѕо всичко изглежда, че от студиото имат големи очаквани€ по отношение на бокс офиса, тъй като през летните месеци по кината тръгват тези филмови заглави€, които имат най-големи шансове за зрителски успех.

–екламната кампани€ на “»збави ни от злото” вече започна и малко по-рано днес от —они ѕикчърс разпространиха първите две официални снимки от лентата, на които могат да бъдат видени персонажите на ≈рик Ѕана и ≈дгар –амирес.

Ѕана играе рол€та на полицейски детектив от Ќю …орк, който обедин€ва сили с мистериозен свещеник и започва да разследва случай, свързан с демонично обсебване.

ѕо думите на режисьора —кот ƒериксън “»збави ни от злото” представл€ва “окултен екшън-трилър в който не всичко е такова каквото изглежда”.


 ѕърви официален поглед към свръхестествени€ екшън У»збави ни от злотоФ

ƒериксън:
“ѕрез годините са били правени много подобни филми и последното нещо, което исках да направ€ е да разкажа истори€, ко€то е била разказвана милиони път преди. »сках “»збави ни от злото” да бъде нещо, което на пръв поглед изглежда познато, но всъщност крие доста изненади. —трахотно е когато успееш да изненадаш публиката. “естовите прожекции б€ха много успешни и см€там, че феновете на жанра ще харесат това, което сме им подготвили.”

≈кранни партньори на вече споменатите ≈рик Ѕана и ≈дгар –амирес са актьорите ƒжоел ћакхейл (“ѕри€телю, “ед”), ќливи€ ћун (“∆елезни€т човек 2”) и Ўон ’арис (“ѕрометей”).

—ветовната премиера на “»збави ни от злото” ще се състои на 2-ри юли, 2014-та година.—поделете:

Cinefish.bg ќў≈ Ќќ¬»Ќ»
Cinefish.bg - ¬сичко за киното ћЌ≈Ќ»я Cinefish.bg - ¬сичко за киното


«а да напишете коментар, е нужно да влезете с ¬ашите име и парола.


 

 
Cinefish.bg Cinefish.bg